.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Ескапел

Hybrid View

lasttoknow
    Guest

Ескапел

Здравейте , много рядко се обръщам за помощ в такива сайтове, но в момента ми трябва съвет. С приятеля ми имахме инцидент ... правихме секс и презерватива се скъса, случва се .. до 24 часа взех Ескапел но ние го направихме на 19 .. а на 20 или 21 по принцип трябваше да ми дойде... но се притеснявам да не се е случило нещо ... не съм била в овулация, но пак се притеснявам , някой ако може да ми каже дали от Ескапел би трябвало да ми закъснее с няколко дена... объркана съм ..и не знам.. изчетох ужасно много неща във форумите и за лекарството , но ...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ако повърнеш бебе, значи работи, макар че аз бих следил нещата и от обратния изход.
    n00bs

Може да не ти дойде навреме, спокойно нямаш проблем.

Plat0n
    Guest
    Всеки проблем има решение.
    Последно редактирано от Plat0n : 04-21-2014 на 21:42

Plat0n
    Guest
    Да му е...а и прецакания форум, с три часа назад показва публикуваните постове.

Според мен си взела хапчето без да има смисъл. След като е трябвало да ти дойде след 2-3 дни, няма шанс да забременееш. Опасно е ако си в овулация. Сега очаквай да ти се разбърка цикъла, защото и това е възможно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Според мен си взела хапчето без да има смисъл.
    Абсолютно вярно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Абсолютно вярно.
    Може ли да се забременее по време на Цикъл? – Да! Това е категоричен отговор които се е доказал многократно във времето. Екипът на Bremennost.bg ви желае успешно зачеване или успешно предпазване от бременност в зависимост от вашите желания .

http://bremennost.bg/moze-li-da-se-z...-na-cikal.html

А как точно е разбрала че не е в овулация? Не само 2-3 дена преди цикъл можеш да хванеш а и по време на самият цикъл. Образовайте се малко.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Според мен си взела хапчето без да има смисъл. След като е трябвало да ти дойде след 2-3 дни, няма шанс да забременееш. Опасно е ако си в овулация. Сега очаквай да ти се разбърка цикъла, защото и това е възможно.
    А как точно е разбрала че не е в овулация? Не само 2-3 дена преди цикъл можеш да хванеш а и по време на самият цикъл. Образовайте се малко.

Ще ти дойде... споко ..и аз имах същия проблем....това хапче е ужасно и има странични ефекти...
    bad bad girl

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си