- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против изневярата
Вярно е. Повечето си приличате. Ама има и хора с принципи.
Чудя се кой е по-голам боклук - този, който по думите ти е боклук или тази, която ходи с този боклук, курвулясва и се хвали по форумите с това!
По темата: Нито за, нито против. Това е тест за слабохарактерност и принципност. Трябва да го има за да можеш да отсееш стойностните хора от "боклуците".
Последно редактирано от RapExotic : 04-18-2014 на 15:05
Еми то попринцип е грях.. Но нали знаете, че забраненото е най-сладко! Не знам аз бих скъсала с приятеля си преди да си легна с друг..![]()
Против съм .
Касъш с полвинката и тогава се вългаряш в леглото с друг . Толкова ли е трудно да бъде човек малко по коректен в отношенията си с другият ?!
За тези, които са ЗА - ок, значи сте напълно съгласни ВАШАТА половинка да се въргаля с друг/а. Странни хора има. Аз съм ПРОТИВ!
Абе против...
Въпроса е колко от вас наистина си стоят зад думите.
Глупава тема с глупаво зададен въпрос. Въобще не трябва да става на дума за "За" или "Против" в този случай.
Против, но все пак ако наистина обичам човека до мен бих простил една чисто сексуална изневяра.
Само веднъж.
Не колкото въпроса на темата, ясно е че никой няма да е ЗА нея (може и да има някакви отклонения, то и педерасти не е трябвало да има, ама се напълни с тях). Но в началото всяка връзка е малко сладникава, не се обръщат толкова внимание на недостатъците на другия, но след време малко почват да те дразнят, откриваш че това не е човека, за който си го мислил/а. Не те задоволява, дърпа те надолу, изведнъж откриваш някой с който си пасвате повече и се случва.
n00bs
Разбира се, че против.. Всеки уважаващ себе си и неговата половинка няма да направи такава глупост. А и на никой не би му било приятно да спят с гаджето му, било то защото по една или друга причина, гаджето е, така да кажа, "ЗА" изневярата.
!!!
Не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Понякога просто се случва. Не, защото си го планувал или искал. Изневерявали са ми, аз също съм го правила. Еми, не е болка за умиране, преживява се. Навремето си мислех, че никога не бих изневерила, бях повече от сигурна. Още по-сигурна бях, че никога не бих простила изневяра. Да, ама не. И двете направих. Според мен е грешно да се прави когато вече имаш семейство, но преди това...си е въпрос на избор, моментно състояние, настроение, неудовлетвореност, нужда. Аз винаги съм казвала на гаджетата си да правят каквото искат, стига аз да не разбирам.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Не може цял живот да си с един и същ ... научно доказано е. Изневерявал съм и ще продължавам да го правя ... ЗА !! : )
^ Да разбирам,че нямаш против твоето момиче да се въргаля с други?