.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Супер фен Аватара на sometimes_
    Който има нужда от принципи, да си ги има. На мен ми се повръща от тая дума. Моите приоритети са други - работа, учене, семейство. Връзките ми са просто междудругото. Към момента просто съм избрала най-малкото зло, така да се каже. Дали ще ми изневерява той, или някой друг...Каква е разликата?
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на 102
    то и не е лесно да зарежеш скорпион

И ти ли си същата зодия?

Мега фен Аватара на 102
    то не е зодия, то е начин на живот

Има нещо такова... Аз познавам малко такива, но всички са отявлено луди.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    айде да си въведеш принцип при който да не поучаваш другите
    и без тва не ти се получава
    Не бих поучавала човек за които дори не ми пука дали е жив или умрял съвсем друго е личната гледна точка вече

sometimes Че то всеки човек има подобни приоритети които изброй ти не си нито първата нито последната с тях . Въпроса беше съвсем друг и че човек може да си следва приоритети и без да прави глупости .Ако такова ти е мнението за връзките защо въобще ги започваш ?

Мега фен Аватара на 102
    бахти ограниченото същество
    драйфа ми се

Щото така ми е кеф.

Мега фен Аватара на 102
    пиши на друг език, за да предадеш точно кво искаш да кажеш, шото на български не ти се получава

Знам само още три, но мисля, че и на тях няма да ме разбере.

Мега фен Аватара на 102
    за нея говоря, защото е немско чадо, за тва и и прощавам много глупости

Ааа!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това е така и все пак дори субективни, те се губят масово в младежта. Правя разбира се силно разграничаване от желания и действия подбудени от ч1ист егоизъм и себелюбие и принципи.
    Не съм сигурна, че се губят. Просто се различават от общоприетите за правилно и неправилно. Твоят принцип е твоето убеждение за стойностност, но не е задължително всеки да изповядва същото.
    Има норми, които са обявени за социално приемливи, но не е задължително да бъдат спазвани от всички. Затова и все повтарям, чак ми втръсна, че ние сами избираме дали да се разграничим от животните или да следваме техния принцип на задоволяване на потребностите, без да следваме общоприетия морал.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хайде да оставим някого без вода и храна на средата на пустинята с човек от другия пол.
    И да проверим дали първо ще прави секс с него или ще го убие, за да се наяде и напие.

Самосъхранениe beats all.

Ама това всъщност няма значение. Аз не ги сравнявах, просто се отклоних от темата, за да отговоря на Дрейд на вмъкнатата от него забележка.
    Това, че самосъхранението е първичния и основен инстинкт, не означава, че доставянето на удоволствие е по-малко първично. Човекът в самото си същество е егоист и мисли първо за себе си. Това ти е природната, животинската страна. От там нататък дали ще ползваш разума си, за да правиш разграничение между добро и лошо и на какъв принцип ще основеш това си вярване, е различно за всеки човек.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    не съм много съгласен
    инстинкта да помогнеш на някого на мига често пъти надделява над този за самосъхранение
    няма място за добро и лошо в екстремна ситуация
    или си такъв или не си

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не съм сигурна, че се губят. Просто се различават от общоприетите за правилно и неправилно. Твоят принцип е твоето убеждение за стойностност, но не е задължително всеки да изповядва същото.
    Има норми, които са обявени за социално приемливи, но не е задължително да бъдат спазвани от всички. Затова и все повтарям, чак ми втръсна, че ние сами избираме дали да се разграничим от животните или да следваме техния принцип на задоволяване на потребностите, без да следваме общоприетия морал.

Това, че самосъхранението е първичния и основен инстинкт, не означава, че доставянето на удоволствие е по-малко първично. Човекът в самото си същество е егоист и мисли първо за себе си. Това ти е природната, животинската страна. От там нататък дали ще ползваш разума си, за да правиш разграничение между добро и лошо и на какъв принцип ще основеш това си вярване, е различно за всеки човек.
    Няма защо да спорим когато сме на едно мнение. Аз далеч не изповядвам общоприети принципи. А относно първичността на инстинкта за самосъхранение мисля, че се изказах достатъчно изчерпателно в предният си пости. Очевидно е че пантерата греши относно това и е лесно доказуемо с ред примери.

За категорично и приятелката ми е за. Все пак хората си омразват, може би ако намеря някоя дето много я обичам ще стана против, но за сега..

Просто защото някои хора са по природа (строго) моногамни а други са полигамни, за това някои приемат за допустима изневявата, а други не. Който иска да прави много секс с различни, просто да няма връзка да не се обвързва или да са кратки връзките и да са с ясно поставени условия от началото. Все пак има и отворени връзки, които всеки знае какво представляват и при тях предварително са поставени условията кога може и кога не и какво е допустимо и какво не. При отворените връзки всичко се споделя и има разнообразие.

Изневярата наранява егото на човека, всеки има его и за това го боли, наранява го защото ето избрали са някой друг по-добър или привлекателен от мен. Чувства се предаден.
    Повечето хора разбира се я свързват с проява на неуважение, на нелоялност и разбира се липса на обич.

От друга страна, при дългите връзки над 2г и женените - партньорите се опознават перфектно стават повече приятели отколкото любовници и с времето тръпката и сексуалното привличане изчезва и остава уважението, доверието, приятелството и грижите 1 за друг. В тоя случай съвсем нормално е някои от хората да изпитат наново тръпка с нов човек, който им обърне внимание и е привлекателен, но разбира се това да е нещо мимолетно и поради тази причина да не искат да си разбиват семействата заради 1 месец "тръпка". Но и да се отдадеш на този 1 месец тръпка не е гаранция че ще си провалиш семейството, а може да ти подейства освежаващо, но като цяло практиката показва обратното, случаите на провалени семейства преобладават.

Да не изневериш цял живот е като да караш цял живот нова кола, която с времето се скапва и потрошва, а ти само да оглеждаш новите по улиците и да ти се иска да я смениш с нова и да се порадваш на новото. Въпрос и на разбиране и приоритети е разбира се, дали ще се отдадеш на страстта и нагона или на принципите си.
    В единия случай ще имаш семейство и деца, близки - в другия случай ще имаш едно удоволствие и секс, които са нетрайни и са повърхностни.

Всеки си преценява за себе си според възрастта си, според връзката която има и според това което иска от тази връзка. Аз лично съм изневерявал само веднъж до сега (чувството беше много готино), просто защото "връзката" ми беше само за секс и не гледах сериозно на нея (не че пък ако съм гледал сериозно и съм изневерил ще са се развили нещата след това по-различно...), но съм и правил секс с обвързани момичета, една от които супер смешно лъжеше приятеля си по телефона, че е на гости на баба си в момента в който той я проверяваше къде е какво прави а ние тъкмо пристигнахме вкъщи и я събличах... и за успокоение на всички, те са си още заедно... и аз не съм първия и с който му изневерява...
    Последно редактирано от igaydarov : 05-27-2014 на 20:32

umraz176
    Guest
    Еми..Аз съм против това нещо..Ако си с някого,с когото имаш вс,което искаш,няма да мислиш за изневяра.Ако пък нещо ти липсва,се откажи от този човек и останете приятели и си намери,това което търсиш.Ако пък, просто от глупост,е така,само щото имаш шанс да си с някой за една вечер,изневериш,рискуваш да загубиш човек,към който имаш някакви чувства.И в трите условия, смисъл от изневяра-няма.По- добре да се сложи край на дадена връзка,без да си правите лошо един на друг.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хайде да оставим някого без вода и храна на средата на пустинята с човек от другия пол.
    И да проверим дали първо ще прави секс с него или ще го убие, за да се наяде и напие.
    Какво пречи да я убие, да се наяде, а след това да прави секс ?

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    От друга страна, при дългите връзки над 2г и женените - партньорите се опознават перфектно стават повече приятели отколкото любовници и с времето тръпката и сексуалното привличане изчезва и остава уважението, доверието, приятелството и грижите 1 за друг. В тоя случай съвсем нормално е някои от хората да изпитат наново тръпка с нов човек, който им обърне внимание и е привлекателен, но разбира се това да е нещо мимолетно и поради тази причина да не искат да си разбиват семействата заради 1 месец "тръпка". Но и да се отдадеш на този 1 месец тръпка не е гаранция че ще си провалиш семейството, а може да ти подейства освежаващо, но като цяло практиката показва обратното, случаите на провалени семейства преобладават.
    1 месец тръпка е било и с настоящия, само че понеже тогава не е имало друг и нещата са продължили над 2 години. Така че не е задължително когато си с някой дето ти е скучен и някой друг ти стане интересен, то това да е мимолетно, несериозно... нещо дето не си заслужава. Може пък да си заслужава повече. А честните отношения си струват, аз лично ненавиждам такива типове (и типки) дето прикриват глупостите си с лъжи, това е мега долнопробно.

Цаката е да си с някой дето и след 2 години ще очакваш с нетърпение да се появи когато го няма за малко.

Против съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си