.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ужасен прякор.

Здравейте, отново това е моята тема в която съм описал проблемът си, но си забравих паролата и направих нова регистрация. Та въпросът ми е мога ли да кажа поне на нашите да знаят защото е много кофти като се прибирам и като ме попитат какво ти е аз да отговарям нищо. Благодаря предварително. *Edit* Опитах и със забравена парола, но пак не стана) http://www.teenproblem.net/forum/sho...4#post11065094

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Така и не се разбра как ти казват. Ако искаш ми пиши на лично, НЯМА да ти се подигравам, ще се опитам да ти помогна, но първо трябва за знам за какво става дума.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Само не разбирам защо направи нова тема.

mayaaa, не видя ли какво написах в началото?

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Забравил си си паролата, това не значи, че не можеш да пишеш в старата тема, а трябва да правиш две теми за един и същи проблем.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    ^Забравил си си паролата, това не значи, че не можеш да пишеш в старата тема, а трябва да правиш две теми за един и същи проблем.
    Ти пък това е важен проблем.Трябва повече хора да го видим.

Прочетох и другата тема.
    Абе вие на тоя баскет ходите да си лигавите или да тренирате ? Имал прякор и света свършва .След време бъди сигулен че прякора ще е забравен . Или ти ще свикнеш с него

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от stoi4o214 Виж мнението
    Здравейте, отново това е моята тема в която съм описал проблемът си, но си забравих паролата и направих нова регистрация. Та въпросът ми е мога ли да кажа поне на нашите да знаят защото е много кофти като се прибирам и като ме попитат какво ти е аз да отговарям нищо. Благодаря предварително. *Edit* Опитах и със забравена парола, но пак не стана) http://www.teenproblem.net/forum/sho...4#post11065094
    Споко и аз като бях на тренировки по баскет имах прякор. Но прякорът няма да те спре да играеш, ако обичаш баскетбола и се наслаждаваш на играта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си