.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Създаване на клипчета

Здравейте всички !
    От скоро проявявам интерес към създаването и публикацията на клипчета в мрежата ,но не знам как биха реагирали съучениците ми и учителите ? Съвети ?

Голям фен Аватара на .Wonder
    Реакцията им няма никакво значение. Всъщност всичко, от което зависи, си самият ти.
    Животът е прекалено кратък, за да се притесняваш от такива неща, още повече, че дори да не се получи, ще знаеш, че си опитал, но ако не опиташ, ще се терзаеш, че си изпуснал шанса и времето си. Вярвам, че повечето влогъри и като цяло хора, занимаващи се в тази сфера, са имали подобни страхове в началото, но всичко изчезва с времето.
    Окуражавам те смело да качиш клиповете си и да ги споделиш с нас. (:

Разбира се .. Имам много да показвам ! И ще бъде забавно

На каква тематика мислиш да се спреш? ))

Голям фен Аватара на Leticcia
    Като станеш някой ден известна в интернет пространството да споменеш, че някъде из дълбините на Тийнпроблъм има една Leticcia, която мноУ ще ти се кефи на клиповете, 'щото си пада по влогове :3
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Wonder : Комедия Не съм кой знае колко голям , но не мисля , че ще има значение
    Leticcia : Момче съм и благодаря

На по-хубав отговор не се бях и надявала, хаха Хората, който се занимават с това да даряват на другите радост са най-добрите хора, успех в начинанието (:

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от p7tess Виж мнението
    .. ,но не знам как биха реагирали съучениците ми и учителите ? ..
    Аз знам. Първите ще ти завиждат, а вторите ще ти се чудят. Ако наистина са ти добри клиповете ще се утвърдиш и ще имаш успех с тях. И не забравяй да теглиш по една майна на тези, които ще се опитват да се подиграват с труда ти. Да, ще има и такива.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Още по-добре, че си мъж, к'во ти дреме за мнението на съучениците ти?
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Само един въпрос: На колко години си? Иначе успех! И аз много обичам влогове и ще се радваме, ако ни покажеш клиповете си по-късно.

Давай смело и аз качвам клипчета вече съм с около двеста абоната в YouTube , родителите обаче ме хванаха и ме накараха да ги изтрия. Бях доста популярен с около 1000-2000 гледания, но родители и всичко свърши. По-добре не споделяй с тях. А един житейски съвет-колкото и злобни хора да има на тоя свят които да те критикуват и да те тъпчат не им обръщай внимание. Те Не са важни важна си ти. И това с което си решила да се занимаваш е трудно и помисли добре Преди да направиш стъпката, като натиснеш-upload

Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    Давай смело и аз качвам клипчета вече съм с около двеста абоната в YouTube , родителите обаче ме хванаха и ме накараха да ги изтрия. Бях доста популярен с около 1000-2000 гледания, но родители и всичко свърши. По-добре не споделяй с тях. А един житейски съвет-колкото и злобни хора да има на тоя свят които да те критикуват и да те тъпчат не им обръщай внимание. Те Не са важни важна си ти. И това с което си решила да се занимаваш е трудно и помисли добре Преди да направиш стъпката, като натиснеш-upload
    Точно така, но поправка ТОЙ е МОМЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си