.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 217
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Аз лично не съм хейтвала никой. о.О

И нямам проблем с вегетарианството като цяло, а по-скоро със самото налагане от страна на вегетарианците, че тяхното е хубаво, а нашето не.

Нещата с растителните продукти не са по-различни, надявам се ти да осъзнаваш това. И какво? Дай да ядем само изкуствено създадени "хранителни" продукти, само защото след години няма да можем да ядем растителните и животинските такива. Не мисля, че това е начина..

Всъщност има налагане и от двете страни . Друг е въпроса че при вегетарианците то е доста по силно.Признавам си самата аз не консумирам никакво месо . Но дори мен са ме дразнили когато се опитват да си наложат техните навици . Същото е и с месоядните . Едните твърдят че пазят околната среда ехх а колко вегани имам познати който си носят животински кожи не е истина.Имам и познати месоядни даващи луди пари за приюти и т.н .Това което човек получава от месото може да си го набави от яйцата от млечните продукти .Веганите пък консумират много ядки и ядкови млека и сирена.Които са много вкусни всъщност. Истината е че всичко си е до организма на мен вегетарианството ми понася отлично но на друг може да му навлече и болести .

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ае със здраве да ви еба путката майна веганска жалка.
    кажи им, хищник

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Първо никой не е хейтил, второ аз иронизирам всички мърльовци с псевдо-путкенски възгледи за живота (в случая Ице и ти влизаш) че щяло да има недостиг на месо и прочие, тва са глупости, смея се и на псевдо морала дето го вадят 98 % от вегетарианците/веганите/педалите и т.н, щото именно до вчера те са били първи на опашката за мазен дюнер, а на другия ден ооо горкото агънце, ае да ми ядете кура ви еба в лицемерите..
    Аз също бях вегетарианец, защото месото не ми понасяше (така признавам е нормално) 6 години ядох само пилешко месо и то в малки количества, от другото повръщах, но веднъж се разболях много много тежко (4 месеца в болница) и лекарите насила ме научиха да ям месо, за да ми заздравят имунната система и да ми блъскат реални протеини, не изкуствени боклуци.. Да ти кажа съм им благодарен, ся си папам месце..

Та аз просто иронизирам и се подигравам на цялата пропаганда, защото тя се натрива в очите на хората, този спор е безсмислен, нито аз ще накарам тъпите путки да хапнат месо макар до вчера да са набивали от кифтетата на майка, нито те ще ме накарат само да паса тревки или да ям гнусни заместители и ГМО-та, които предразполагат към РАК.
    Мен ама въобще не ме бърка кой какво яде, те защо пропагандират, всеки един спор между месоядни и вегетарианци се започва от вегетарианците, които се опитват да насадят (насила) тяхното мнение, щото ако не е някой гнусен 20 килограмов веган да ми се набие на очи, аз въобще няма да се сетя, че те съществуват, щото ми е през кура кой к'во яде - всеки сам си решава, сещаш ли се?
    Ако искам живо агне ще ям, ще късам от него докато мърда, никой не си нито ти нито който и да е да ми каже какво да ям.. нито пък аз мога да ви кажа/забраня да ядете каквото и да е, за тва се успокойте с тая истерия, като всяка глупава мода ще отмине много скоро..

А това за ресурсите на месо и прочие е просто смешно, мога да ти кажа, че изкуствените ферми не намаляват, ами напротив, разрастват се и се умножават по брой и на производителите им е през оная работа, че Митето не яде месо, сещаш ли се? Винаги ще има търсене на месо, а докато има търсене ще има и предлагане.

Докато се натрива в очите на хората, че вегетарианците са по-най и се опитват да пропагандират, аз ще им се подигравам, колко жалки и смешни са..
    Един истински продукт/идея - няма нужда от реклама..
    Защо тогава всеки вегетарианец се нуждае от това себеубеждаване, чрез убеждаване на други? Защо е нужно да си го рекламира, който иска да спре да яде, няма нужда от спорове, навиране в очите, реклами и убеждаване. Жалко е.. Смешно е.. Тъпо е, ама то за да спреш месото трябва да си с отрицателно IQ като на Митко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Първо никой не е хейтил, второ аз иронизирам всички мърльовци с псевдо-путкенски възгледи за живота (в случая Ице и ти влизаш) че щяло да има недостиг на месо и прочие, тва са глупости, смея се и на псевдо морала дето го вадят 98 % от вегетарианците/веганите/педалите и т.н, щото именно до вчера те са били първи на опашката за мазен дюнер, а на другия ден ооо горкото агънце, ае да ми ядете кура ви еба в лицемерите..
    Аз също бях вегетарианец, защото месото не ми понасяше (така признавам е нормално) 6 години ядох само пилешко месо и то в малки количества, от другото повръщах, но веднъж се разболях много много тежко (4 месеца в болница) и лекарите насила ме научиха да ям месо, за да ми заздравят имунната система и да ми блъскат реални протеини, не изкуствени боклуци.. Да ти кажа съм им благодарен, ся си папам месце..

Та аз просто иронизирам и се подигравам на цялата пропаганда, защото тя се натрива в очите на хората, този спор е безсмислен, нито аз ще накарам тъпите путки да хапнат месо макар до вчера да са набивали от кифтетата на майка, нито те ще ме накарат само да паса тревки или да ям гнусни заместители и ГМО-та, които предразполагат към РАК.
    Мен ама въобще не ме бърка кой какво яде, те защо пропагандират, всеки един спор между месоядни и вегетарианци се започва от вегетарианците, които се опитват да насадят (насила) тяхното мнение, щото ако не е някой гнусен 20 килограмов веган да ми се набие на очи, аз въобще няма да се сетя, че те съществуват, щото ми е през кура кой к'во яде - всеки сам си решава, сещаш ли се?
    Ако искам живо агне ще ям, ще късам от него докато мърда, никой не си нито ти нито който и да е да ми каже какво да ям.. нито пък аз мога да ви кажа/забраня да ядете каквото и да е, за тва се успокойте с тая истерия, като всяка глупава мода ще отмине много скоро..

А това за ресурсите на месо и прочие е просто смешно, мога да ти кажа, че изкуствените ферми не намаляват, ами напротив, разрастват се и се умножават по брой и на производителите им е през оная работа, че Митето не яде месо, сещаш ли се? Винаги ще има търсене на месо, а докато има търсене ще има и предлагане.

Докато се натрива в очите на хората, че вегетарианците са по-най и се опитват да пропагандират, аз ще им се подигравам, колко жалки и смешни са..
    Един истински продукт/идея - няма нужда от реклама..
    Защо тогава всеки вегетарианец се нуждае от това себеубеждаване, чрез убеждаване на други? Защо е нужно да си го рекламира, който иска да спре да яде, няма нужда от спорове, навиране в очите, реклами и убеждаване. Жалко е.. Смешно е.. Тъпо е, ама то за да спреш месото трябва да си с отрицателно IQ като на Митко.

Поста му в две думи-ако искате и на слънчеви лъчи бъдете.

Нека темата приключи.

Слънце, на фотосинтеза се казва..

Всички вегани по леглата, че нямат достатъчно енергия в замрелите си телца и трябва да спят..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Беб, стига подклажда огъня пък и ти..

Кибапчитааааааааааааааааа аа, Кифтетааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа, кой разбира тук се спира, специално сега - купи кебапче, спаси маруля..
    Dr. Gregory House

Все едно казах "Дай да продължим спора докато някой не умре пред компютъра"..-_-

В такъв случай ние ще победим, щото те са изтощени от месната си абстиненция.. хахахаххахаха
    Dr. Gregory House

Аз съм в неутрално положение, защитавам и двете страни, или ги опорвам , цеци

Та значи.
    Първо - трябва да има все някакви правила, морални.
    Не изключвам, че всеки си има глава на раменете и не бива да следва всичко сляпо.
    Да отидеш и да колиш под ред, да мъчиш, без да има няква съществена полза - е също толкова незаконно, колкото да убиваш хора. Трябва да има ред.
    Представи си, че една висша сила дойде и започне да се гаври с теб без причинно?

Тва, че ресурсите от месо намаляват, също е глупост.
    Ако говорим за рибните, да, жълтурите ще гладуват.
    Жалкото е само едно.
    Че месото, което ядем става все по-вредно и ВРЕДНО.
    Ние ще започнем да консумираме и вносно месо. Тъпкано с химикали.
    Човечеството върви към самоунищожение.
    Добре е да се вглеждаме и в по-нетрадиционни разбирания и светогледи.

Ще си замълча..
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Поста му в две думи-ако искате и на слънчеви лъчи бъдете.

Нека темата приключи.
    много избърза в бъдещето :Д

Всъщност има и такива на който наистина им пука за животните.Но са наистина малко.
    Грижата за околната среда не се свежда само до това дали ядеш или не ядеш месо. Обаче доста хора най-вече веганите не го разбират. Както казах специално ще го повтаря за Митето ще се озовоте в ситуация в която ще ядете всичко . И версията ще умра от глад но няма да ям ми звучи смешна. На мен от месо ми се гади не го обичам и не го ям .Но това не значи че някой ден ще умра от глад . Няма да ми е вкусно сигурна съм но поне ще съм хапнала .Човешките възгледите се променят на 100 % когато си гладен и няма какво да ядеш .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-21-2014 на 15:43

#да #ядеш #марули #да #си #стронК
    Dr. Gregory House

#да #ядеш #марули #да #си #стронК
    за Попай моряка и спанака не се ли чувал? ;д

Ама не знаеш back-story-то, че той като малък е набивал от кифетата на майка му.
    Dr. Gregory House

поправил се е човека :Д

мразя спанак

ззаради вас вече всичко ми е безвкусно вее :Д

искам ви горе на черешата всички!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    нема ти давам да го лигавиш тогава. ;С
    много си лош

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    много си лош
    Ама много ли?
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на The Cheetah

Жалко е.. Смешно е.. Тъпо е, ама то за да спреш месото трябва да си с отрицателно IQ като на Митко.

аххахахха
    Значи, за да спреш месото, трябва да си с отрицателно IQ хаха
    Не разбирам, просто хората решават да спрат месото поради една или друга причина и може тя да не е специално заради животните, но пак е достатъчна.
    Както каза всеки ще си яде каквото иска, никой не може да накара другия да яде или не яде месо. Въпрос на личен избор.
    Не всички вегетарианци пропагандират.
    ае стига.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ние ще започнем да консумираме и вносно месо. Тъпкано с химикали.
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=881140
    "Няма как при положение че 80 на сто от свинското и 90 процента от телешкото е внос, ние сме зависими само от това какво ще внесат търговците на меса", казва Стойчев.

Колкото до темата - обичайните глупости, примесени с агресивно съпротивление срещу фактите, обявяване на всичко неудобно за пропаганда, неистини от научна гледна точка (човекът бил всеядно по природа, марулята изпитвала болка, било вредно да се живее без месо), правенето на изводи за вегетарианството тип "Покрай наш Иван намразих и свети Иван", нелепи шеги с кебапчета и курове и някаква странна наслада от убиване на други живи същества. Както и да е, никой не ви взима пържолата от ръцете, вие сте тези, които се бутат в темата и иронизират идеологията на вегетарианството, обиждат последователите й и след това обявяват, че останалите им натрапват своето мнение и са започнали спора. Детска работа. Надявам се един ден всички да изпитаме много силно болката, която сме причинили/която е била причинена по наша вина... може би чак тогава ще се осъзнаем.
    'Ма нека си замълча, че много ви натрапвам мнението си и ви преча да се наслаждавате на кюфтетата. Само спазвайте добрия тон, че отстрани изглежда грозно.
    Някой беше споменал нещо за икономиката - ако се интересувате, прочетете http://vegetarianstvoto.hit.bg/economics.html, http://www.dar-center.com/article/?article=1481

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си