.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Има ли такова изобщо??

Здравейте,

В мобилния си указател имам един контакт за който бих искала да проверя дали сегашния й/му номер е валиден или вече е сменен.
    Има ли някаква (специално за това) онлайн търсачка, или уебсайт където мога да въведа дадения номер и да ми каже дали същестуващ или не?

П.П Поразрових се из гоогъл но ми даде всичко ненужно но не и това от което се интерисувам :Д

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Защо не звъннеш на този номер. Случвало ми се е да не съм се свързал с приятел няколко месеца и когато му звъннах, ми казаха, че номерът е невалиден. :/

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Защо не звъннеш на този номер. Случвало ми се е да не съм се свързал с приятел няколко месеца и когато му звъннах, ми казаха, че номерът е невалиден. :/
    Да но гледам по делекатно да разбера, иначе щях да звънна. А пък току що се сетих че може да си дръпна ново чат приложение и да й/му изпратя покана да пробва приложението, но незнам дали ще мога да разбера за номера обаче...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да му звъннеш от скрит номер. Няма да разбере, че си ти.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Можеш да му звъннеш от скрит номер. Няма да разбере, че си ти.
    Добра идея, обаче ще се получи ли от скайп, набирайки обикновенни номера?
    Кой е скрития номер, че не го знам?

А може ли примерно да си изтегля някакво чат приложение и да й/му изпратя покана да го пробва, тъй като поканата предполагам ще бъде във формата на смс, нали така?

Пък дори и да бях се навила да звънна нали, след колко тит-вания ще ми каже ако номера е невалиден, или ако е така изобщо няма да се свърже?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Можеш да си скриеш номера на телефона от настройките. Така ще му се изпише, че няма номер и няма как да разбере, че си ти. Ако дава свободно, значи работи. Ако е закрит ще ти съобщат, че номера е невалиден. Дори и да вдигне, просто затвори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си