.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Сух шампоан

Здравейте момичета! Понеже доста често ми се омазнява косата и не искам да я мия всеки ден бих искала да пробвам някой сух шампоан. Бихте ли ми препоръчате някоя марка. Според вас кое е по-вредно честото миене на косата или използването на сух шампоан, защото малко или много си е химия. Чух отнякъде, че и бебешката пудра вършила същата работа и предпологам, че е по-безвредна. Ако може някой отзив и за нея. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз съм използвала този на Балеа и ми харесва Вече трети си взимам.

Чувала съм, че сухият шампоан е много вреден за косата. Затова и се отказах да си купувам.По-добре си мий по-често косата - със сигурност няма да нанесе толкова вреда на косата ти колкото сухия шампоан.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ^Аз съм с противоположно мнение.По-добре сух шампоан 1-2-3 пъти макс в седмицата, от колкото всекидневно миене.Аз също съм доволна от този на балеа./подчертавам зеления, защото има и друг, а за него знам, че нищо не прави/

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На Сайъс съм ползвала и почти нищо не върши и има ужасна миризма, която докато не измиеш не се отмирисва. Пробвала съм с бебешка пудра, но тя оставя бели точици, пърхотоподобни. Сега когато ми се наложи съм си направила една смес от царевично нишесте и какао на прах и съм много доволна, върши си работата и не е вредно.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Сега когато ми се наложи съм си направила една смес от царевично нишесте и какао на прах и съм много доволна, върши си работата и не е вредно.
    А не остават ли следи от нишестето и какаото?

zlatit0o ,колко време седиш с тази маска с какаото на прах и царевичното нишесте?Прибавяш ли нещо друго освен тях двете?

Град
    ..в близката далечина..
    Това не е маска, просто нанасям в корените с четка за пудра, изчаквам да попие мазнината и лека втривам, след това сресвам.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Аз съм доволна от този на сайъс. Използвам anti-grease не намирам миризмата за ужасна, но въпрос на вкус и при мен върши работа и то добра

Повече от фен
    Аз харесвам продуктите на TIGI и ти препоръчвам този

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ползвала съм на Velnea, и не останах много доволна, а и супер бързо ми свърши, за това бих ти препоръчала номера с бебешката пудра, по ефективно е, е и не толкова вредно. Виж в youtube има много клипчета как се нанася пудрата и тн.

Голям фен Аватара на Lourenço
    ^Бебешката пудра не е страхотна идея. Определено попива мазнината но оставя бяло навсякъде. Грозна гледка.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    ^Бебешката пудра не е страхотна идея. Определено попива мазнината но оставя бяло навсякъде. Грозна гледка.
    Грозна е, ако не знаеш после как да я махнеш от главата си. Достатъчно е да я "изтръскаш" надолу, и да разрешеш няколко пъти.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Ох, не е достатъчно, вярвай ми :Д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Ох, не е достатъчно, вярвай ми :Д
    Странно, днеска тогава след като използвах бебешка пудра за обиране на излишната секреция от скалпа, защо нямах бяло по главата си? Вярвай ми

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Странно, днеска тогава след като използвах бебешка пудра за обиране на излишната секреция от скалпа, защо нямах бяло по главата си? Вярвай ми
    Може би при тъмнокосите се личи повече.

Град
    ..в близката далечина..
    ^Съгласна!

Аз съм много доволна от KLORANE. По-скъп е , но си струва определено! Дори преди си миех косата всеки ден, нааааай-много през ден.. е след като го ползвах известно време дори ми помогна да си нормализирам положението на косата.. Мия я през 2-3 дни. (Към 20 лева е този сух шампоан)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bambi69 Виж мнението
    Аз съм много доволна от KLORANE. По-скъп е , но си струва определено! Дори преди си миех косата всеки ден, нааааай-много през ден.. е след като го ползвах известно време дори ми помогна да си нормализирам положението на косата.. Мия я през 2-3 дни. (Към 20 лева е този сух шампоан)
    Аз не съм момиче, но като бях на 17-18 години, ми се омазняваше косата за 24 часа, нищо, че не е дълга. Този на Клоран е супер добър и върши идеална работа. Освен това взима 5 минути да си свършиш работа. После само трябва хубаво да си "изтупаш" косата, защото като изсъхне се превръща в бели частици. Щом аз успявах да си го разкарам напълно от 4-те см косъм, сигурен съм, че няма да имаш проблем и ти.

Препоръчвам ти сухия шампоан на Batiste върши си както трябва работата .

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Аз мисля другата седмица да си купя, но се чудя между Taft и Syoss.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseCity Виж мнението
    Аз мисля другата седмица да си купя, но се чудя между Taft и Syoss.
    oo, аз лично не харесвам този на Syoss; има доста по-добри, според мен
    този на Taft не съм го пробвала

всичките на Batistе са много добри и вършат работа, поне при мен; сухите шампоани на Schauma и Alverde също стават

тези на Balea не ги харесвам, не действат кой знае колко на моята коса

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    oo, аз лично не харесвам този на Syoss; има доста по-добри, според мен
    този на Taft не съм го пробвала

всичките на Batistе са много добри и вършат работа, поне при мен; сухите шампоани на Schauma и Alverde също стават

тези на Balea не ги харесвам, не действат кой знае колко на моята коса
    На мен Syoss също не ми харесва на моята коса. Иначе преди време съм ползвала Batiste и подкрепям

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре си мий по-често косата вместо да се цапаш с някви химии но все пак ето ти един добър

http://www.otzivi.bg/storage1/images...c1556/View.jpg

Аз ползвам на Taft и съм доста доволна. Ежедневно си го ползвам вместо миене на косата всеки ден и мисля, че наистина е по-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си