- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сух шампоан
Здравейте момичета! Понеже доста често ми се омазнява косата и не искам да я мия всеки ден бих искала да пробвам някой сух шампоан. Бихте ли ми препоръчате някоя марка. Според вас кое е по-вредно честото миене на косата или използването на сух шампоан, защото малко или много си е химия. Чух отнякъде, че и бебешката пудра вършила същата работа и предпологам, че е по-безвредна. Ако може някой отзив и за нея. Благодаря предварително.![]()
Чувала съм, че сухият шампоан е много вреден за косата. Затова и се отказах да си купувам.По-добре си мий по-често косата - със сигурност няма да нанесе толкова вреда на косата ти колкото сухия шампоан.
^Аз съм с противоположно мнение.По-добре сух шампоан 1-2-3 пъти макс в седмицата, от колкото всекидневно миене.Аз също съм доволна от този на балеа./подчертавам зеления, защото има и друг, а за него знам, че нищо не прави/
На Сайъс съм ползвала и почти нищо не върши и има ужасна миризма, която докато не измиеш не се отмирисва. Пробвала съм с бебешка пудра, но тя оставя бели точици, пърхотоподобни. Сега когато ми се наложи съм си направила една смес от царевично нишесте и какао на прах и съм много доволна, върши си работата и не е вредно.
zlatit0o ,колко време седиш с тази маска с какаото на прах и царевичното нишесте?Прибавяш ли нещо друго освен тях двете?
Това не е маска, просто нанасям в корените с четка за пудра, изчаквам да попие мазнината и лека втривам, след това сресвам.
Аз съм доволна от този на сайъс. Използвам anti-grease не намирам миризмата за ужасна, но въпрос на вкус и при мен върши работа и то добра
Аз харесвам продуктите на TIGI и ти препоръчвам този
![]()
Ползвала съм на Velnea, и не останах много доволна, а и супер бързо ми свърши, за това бих ти препоръчала номера с бебешката пудра, по ефективно е, е и не толкова вредно. Виж в youtube има много клипчета как се нанася пудрата и тн.
^Бебешката пудра не е страхотна идея. Определено попива мазнината но оставя бяло навсякъде. Грозна гледка.
Аз съм много доволна от KLORANE. По-скъп е , но си струва определено! Дори преди си миех косата всеки ден, нааааай-много през ден.. е след като го ползвах известно време дори ми помогна да си нормализирам положението на косата.. Мия я през 2-3 дни. (Към 20 лева е този сух шампоан)
Аз не съм момиче, но като бях на 17-18 години, ми се омазняваше косата за 24 часа, нищо, че не е дълга. Този на Клоран е супер добър и върши идеална работа. Освен това взима 5 минути да си свършиш работа. После само трябва хубаво да си "изтупаш" косата, защото като изсъхне се превръща в бели частици. Щом аз успявах да си го разкарам напълно от 4-те см косъм, сигурен съм, че няма да имаш проблем и ти.![]()
Препоръчвам ти сухия шампоан на Batiste върши си както трябва работата![]()
.
Аз мисля другата седмица да си купя, но се чудя между Taft и Syoss.![]()
oo, аз лично не харесвам този на Syoss; има доста по-добри, според мен
този на Taft не съм го пробвала
всичките на Batistе са много добри и вършат работа, поне при мен; сухите шампоани на Schauma и Alverde също стават
тези на Balea не ги харесвам, не действат кой знае колко на моята коса
По-добре си мий по-често косата вместо да се цапаш с някви химии но все пак ето ти един добър
http://www.otzivi.bg/storage1/images...c1556/View.jpg
Аз ползвам на Taft и съм доста доволна. Ежедневно си го ползвам вместо миене на косата всеки ден и мисля, че наистина е по-добре.