- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс с презерватив, но ми закъснява
Още една прекрасна тема в стил "възможно ли е да съм бременна"...не съм вярвала, че и аз ще пиша такава.
За последно ми дойде на 25ти март, по принцип ми идва на 26тия ден от месечния цикъл (тоест 19 април) и трае 6 дни. Възможно е рисковият полов акт да е бил между 31 март - 4 април. С приятеля ми винаги правим секс с презервативи Дюрекс Лов. Не ни се е късал и засега сме нямали проблеми, но ето че ми закъснява вече 4-5 дни, не мога да си го обясня, освен ако по някакъв начин не е вкарал сперма с пръсти, въпреки че по принцип след като свали кондоми или се мие, или се бърше. Имам слабо бяло течение, което не е необичайно за мен. Не съм имала някакви свръхстресови ситуации този месец, пих един аспирин и няколко витамин Ц, понеже бях настила (споменавам го, защото веднъж именно тази комбинация ми забави цикъла с 3-4 дни), не съм имала фрапиращи промени в храненето. Чувствам силна болка в гърдите и подут корем, точно както когато съм в цикъл, само че такъв реално няма.
Наясно съм, че само с тест мога да съм сигурна, ще си направя в събота, но дотогава само ще се притеснявам. Надявам се някой да сподели подобна ситуация или да предположи на какво се дължи това, за да се успокоя.Благодаря.
Последно редактирано от D0tty : 04-23-2014 на 16:27
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Кръсти го Иван/Иванка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Няма защо да се притесняваш според мен.Поне не за бременност.закъсняването може да е в следствие от някакъв гинекологичен проблем и е хубаво да се прегледаш.Щом го правите с презерватив и той не се е скъсал значи няма какво да го мислиш.
Може да е в следствие на климатичните промени.
На мен ми закъснява с няколко дни почти всяка пролет и есен, примерно.
*сън*
От витамин C маже да ти закъснее, даже някои за това го използват.
Какво значи "няколко витамин Ц"? И кога си ги изпила? Вероятно се дължи на това, хората използват витамин Ц, за да си забавят цикъла или за да намалят кръвотечението. Лично аз съм го ползвала и за двата случая..
А за частта с "освен ако по някакъв начин не е вкарал сперма в пръсти"-няма как да стане...Бъди спокойна..;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Няколко витамин Ц ще рече, че в рамките на 2-3 дни изпих 4 витамина и подсилената формула на Терафлу, която мисля че пак беше с витамин Ц. И един аспирин, понеже точно тогава се случи да настина...може би това беше ден или два преди датата, на която трябваше да ми дойде (19). Може и това да е причината, силно се надявам. И преди ми е закъснявало, но все пак следва някакъв принцип и максимум до 29тия ден е на лице, дори когато съм се друсала с повече витамини, а днес е 30тия. Усещам супер силна болка в гърдите, точно както когато ми идва или вече съм в цикъл, но просто го няма. Страхът ми е да не е станала беля, просто не се е случвало преди.![]()
Последно редактирано от D0tty : 04-23-2014 на 16:26
Чакай за тест..
Dr. Gregory House
Ох, душата, за да ти повлияе на цикъла, трябва да изпиеш една опаковка сигурно. Хората като го пият за нещо, свързано с цикъла, го гълтат в промишлени дози. НЕ че окуражавам такива действия, само казвам - без да съм абсолютно сигурна.
Нищо ти няма, щом не се е късал презервативът. Спокойно, от всичко може да е![]()
Dr. Gregory House
Инке, една опаковка, ама за колко време имаш предвид?
Иначе си права, че за 2-3 дена, 4 витамина са малко, но пък и зависи дали самия витамин не е бил по-голям../имаше един случай, в който за да си намаля кръвотечението, ми трябваше 1 витамин на ден, защото беше по-голям, а обикновено ми трябват по 2-3 понякога и 4/..
Ох днес много говоря..Нещо, което може да се каже с 2 думи го казвам с хиляда, та и неразбираеми сигурно..![]()
^ Друсалка..
Наркоманка..
Фетишистка!
![]()
Dr. Gregory House
Ами, аз не съм го пробвала тоя номер, обаче тук съм чела съвети от рода на: "изпий 30 хапчета", като се имат предвид ония мъничките в оранжевите опаковки, не разтворимите.
Не знам доколко действа, има доста по-ефективни методи, но при всички положение далеч не е полезно да си се ебаваш с цикъла.
Мда, и аз знам, че е много трудно да се предозира, но... не съм компетентна да дам съвет![]()
Нищо ти няма, не садвай. Евала, че се пазите като го правите с презерватив, но прочети малко повече за секса и всички тези допълнителни неща, включително и цикъла. Тази тема беше малко излишна сега. Тези неща се случват на всеки. На мен като ми идва на 40 дни аз трябва да си мисля, че съм бременна всеки месец.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Чела съм за всичко свързано със секса още години преди да почна да го правя, разбирам нещата. Но както казах, никога не ми се беше случвало да закъснява 5 дни и скапания ми мозък направо ме съсипа от притеснение.![]()
Както и да е, така и не разбрах на какво в крайна сметка се дължеше закъснението, но ми дойде. Ако има някой със същия проблем мога да препоръчам да си вземе Геритамин (Витамин А и Е), днес пих 1 и ми дойде 2 часа след това, но наистина не съм сигурна дали витамините го накараха, или вече наистина беше време.
Благодаря на всички за отговорите, дори за спама.![]()
![]()
Имам слабо бяло течение, което не е необичайно за мен
Сама си отговори.МАле вие сериозно не познавате собствените си тела а тръгнали секс да ми правят. Е честно много се нервирам на такива като тебе. И като почнете с драмите че от малко сперма става дете ... БОЖЕ ГОСПОДИ прибери си версиите PLS
А и като си набиеш филма , че ти закъснява че си бременна и става още по-зле. Вие жените имате тая способност да преебавате всичко и да се филмирате така психически , че и тялото ви да остане повлиято.
Леко с хейта. Питам като човек.