- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Някой който разбира от Английски език !
Трябва да напиша съчинение за ,, Човек който ме е научил на нещо важно ,, . Аз ще напиша текста искам само някой да ми го преведе![]()
Човекът най-важен за мен е Майка ми . Тя ме научи на много неща . Тя не ми е просто майка тя е човекът на който мога да споделя всичко . Когато имам нужда от помощ тя винаги ми помага . Тя е с кестенява къса коса, с сини очи и не е много висока . Винаги е усмихната и добра с мен , радвам се че я имам ! ... Благодаря тиако можеш добави нещо
![]()
ако може да добави нещо за твоята майка???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
The person most importantly for me is my mother . She taught me on everything I know . She is not only my mother , she is the person which I can share everything . When i have need from help my mother always helps me. She is low heig ht ,with brown short hair and blue eyes . She is always smiling and nice with me , I'm so happy , that she is my mother !
ПП: извинявай че малко закъснях![]()
Последно редактирано от Didko_Beats : 04-23-2014 на 19:21
пич, srsly?
if you can to add something?!?
а и цялото е под всякаква критика, дори Гугъл се справя по-добре
Да туй ся го видях ...
Е добре де , много ще ми е интересно да видя ти как ще се справиш![]()
The most important person for me is my mother. She taught me many things. She is not just my mother, she is the person with whom I can share anything. When I need help, she always helps me. She has short brown hair, blue eyes and she is not very tall. She is always smiling and she is good to me. I am happy to have her.
Твоят превод беше от рода на: даваш, комшу, един гащи плява да го ядеш нащо си магаре
Алл ал откзвам са ... как да спориш с такива хора
Е добре на места е по добро от моето![]()
Не знам дали си правиш ташак или си сериозен... И в двата случая е притеснително![]()
Благодаря ви ! :)