- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правя секс с презерватив, но ми закъснява
Още една прекрасна тема в стил "възможно ли е да съм бременна"...не съм вярвала, че и аз ще пиша такава.
За последно ми дойде на 25ти март, по принцип ми идва на 26тия ден от месечния цикъл (тоест 19 април) и трае 6 дни. Възможно е рисковият полов акт да е бил между 31 март - 4 април. С приятеля ми винаги правим секс с презервативи Дюрекс Лов. Не ни се е късал и засега сме нямали проблеми, но ето че ми закъснява вече 4-5 дни, не мога да си го обясня, освен ако по някакъв начин не е вкарал сперма с пръсти, въпреки че по принцип след като свали кондоми или се мие, или се бърше. Имам слабо бяло течение, което не е необичайно за мен. Не съм имала някакви свръхстресови ситуации този месец, пих един аспирин и няколко витамин Ц, понеже бях настила (споменавам го, защото веднъж именно тази комбинация ми забави цикъла с 3-4 дни), не съм имала фрапиращи промени в храненето. Чувствам силна болка в гърдите и подут корем, точно както когато съм в цикъл, само че такъв реално няма.
Наясно съм, че само с тест мога да съм сигурна, ще си направя в събота, но дотогава само ще се притеснявам. Надявам се някой да сподели подобна ситуация или да предположи на какво се дължи това, за да се успокоя.Благодаря.
Последно редактирано от D0tty : 04-23-2014 на 16:27
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!