.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от rebecca7 Виж мнението
    Измислиха ми прякор. Казват, че съм "много хубава". И да, според мен съм красива и не, не само аз мисля така.
    Хмм, тук май се крие проблемът. Защо не "тъпа", "бавна", "особнячка" и тн? За да ти се подиграват точно с това и да твърдиш, че самочувствието ти е подкрепено и от думите на други хора, вероятно си изръсила нещо не както трябва. Занимаваш ли се професионално с нещо в тази област? Модел, актьорско майсторство? Знам ли, ако им го навираш на всички в лицето, нормално да тръгнат да ти се зъбят..

rebecca7
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Хмм, тук май се крие проблемът. Защо не "тъпа", "бавна", "особнячка" и тн? За да ти се подиграват точно с това и да твърдиш, че самочувствието ти е подкрепено и от думите на други хора, вероятно си изръсила нещо не както трябва. Занимаваш ли се професионално с нещо в тази област? Модел, актьорско майсторство? Знам ли, ако им го навираш на всички в лицето, нормално да тръгнат да ти се зъбят..
    Не, не съм модел(за жалост ) и не се занимавам с актьорско майсторство. Иначе и тна тъпа са ме обиждали и то не веднъж, но чисто и просто оценките ми са много по- добри от техните..
    Нищо не съм изръсвала. Страстта ми към гримирването, гримовете, козметичните продукти си е тайна.
    Нищо не навирам в лицата им, просто се гримирвам, никой от класа не си слага очна например..

Цитирай Първоначално написано от rebecca7 Виж мнението
    Страстта ми към гримирването, гримовете, козметичните продукти си е тайна.
    Нищо не навирам в лицата им, просто се гримирвам, никой от класа не си слага очна например..
    Ето я причината. Те виждат,че искаш да си хубава(използвайки тези гримове) и се дразнят! Ако наистина беше красива нямаше да ти измислят подобен саркастичен прякор! Спри ги тези гримове,че полеят ли т с една кофа вода,истината ще излезе наяве!

rebecca77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kukuto Виж мнението
    Ето я причината. Те виждат,че искаш да си хубава(използвайки тези гримове) и се дразнят! Ако наистина беше красива нямаше да ти измислят подобен саркастичен прякор! Спри ги тези гримове,че полеят ли т с една кофа вода,истината ще излезе наяве!
    кажи ми, че се шегуваш
    слагам една тънка очна линия

Цитирай Първоначално написано от rebecca77 Виж мнението
    кажи ми, че се шегуваш
    слагам една тънка очна линия
    Няма как да знам! Само предполагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си