- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сериал, подобен на? Хелп?!
Здравейте, търся сериал подобен на Gossip girl, 90210. Тоест, да се разказва за богаташчета, интриги, мода и т.н. Видях в нета предложения за one tree hill и мислех да почна да го гледам, но в него се разказва за баскетбол. Аз искам нещо като Клюкарката - за мода и т.н. Дано ме разбрахте.![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Правилно ли разбирам? Търсиш сериал за клюкари, с който да си губиш времето?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В сериала Клюкарката изобщо не се разказва за клюкарки (преди да тръгнете да пишете, поне се поинтересувайте за това, което сте тръгнали да пишете...). Времето не си го губя със сериали. Разтоварвам се с тях и ги гледам, когато имам време. По твоята логика и ти си губиш времето, като гледаш сериали (ако гледаш изобщо) .... -_-
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
еми ... pretty little liars, skins, кварталът на богатите (гледала си го предполагам, но все пак) за други не се сещам.
Мерси много за нормалния отговор.Кварталът на богатите съм гледала, Pretty little liars също, но ми стана мнооого бозав и миналото лято спрях да го гледам. Ще погледна Skins в zamunda.
Не съм го гледала, но винаги ги сравняват с Клюкарката - The secret life of american teenager?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
The lying game
Но го спряха след втори сезон, мисля... Или трети.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
One tree hill наистина ще ти допадне, баскетболът не е основната идея в сериала. Почти съм сигурна, че е точно това, което търсиш.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
The secret life of american teenager съм го гледала, но доста отдавна. Помня, че спрях да го гледам по едно време, защото ми стана скучен.The lying game едва ли ще го почна. Търся си нещо по-стабилно (поне 5 сезона), за да има какво да гледам. Ще почна да гледам One tree hill, дано ми задържи вниманието. На "В стил Джейн" въртяха реклами по едно време по ТВто, но гледам, че го няма в замунда, жалко. :/
Първият ми коментар беше предвиден като шега, но все забравям, че в киберпространството е трудно да се направи разлика. Иначе препоръчвам ''Ugly Betty''.
И... нима в "Gossip girl" няма клюкари?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
One Tree Hill не е точно като Gossip Girl или 90210, там е по-скоро за нещата от живота, но има големи интриги.Може да гледаш The O.C. (sorry ако вече е предложен), той е от създателите на Gossip Girl.Cъщо може да гледаш Privileged (аз съм гледала до към 10-ти епизод, защото ми стана скучен) и новата версия на Melrose Place.А може да пробваш и The Carrie Diaries.