- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не ставам за нищо...
Какво предлагаш да се бие с тях? Или и тя да почне да им се подиграва?
Няма какво да се притесняваш дори да ги видиш някъде 100% няма да е така. След дск много неща се променят пример: характер,отношение,възпита ние. Така, че няма за какво, да се притесняваш вдигни главата горе и си кажи: Аз ли съм виновна? Аз ли съм единствена с тоя чроблем или друг? Аз ли трябва да се притеснявам зареди мнението на повечето? Ако си ги казваш тея неща съм обеден, че ще ти помогнат! Да си призная и без срам и аз имам проблем не чувам буквите с,ш или ч,ц нито логопет нито нищо помогна но времето помага. Всеки има проблем дори много малък но това пречи много. На мене лично също са, ми се подигравали за това като кажа някоя дума с ч а то трябва с ц като царевича ако така се пише де. Но на всеки само му се пресмивали за нещо.
Ебати лицемерието цари в тая тема... Половината от пишещите в даден момент са се гаврили с някой безпричинно, а другата половина са се хилили докато другите са го правили...
Авторката може само да си намери приятели и да започне всичко на чисто. Недъга не може да бъде причина да не си намери приятели. Комплексите ще изчезнат след време в добра компания.![]()