.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    за нормално няма да коментирам, но законно хич не е...
    Слънце мое ненагледно! Ако се заровиш в НПК (Наказателно Процесуалният Кодекс),ще установиш (за твое най-голямо учудване), че: ако девойката не е навършила 14 години, без значение дали е искала или не, попадаш под ударите на занокона. Обаче ако е навършила тези 14 години е от значение дали е станало с нейно съгласие или не! Тоест 15 с 20 е АБСОЛЮТНО ЗАКОННО!!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    Гледате ли скептично на връзки, в които партньорите имат голяма възрастова разлика? Каква е нормалната разлика във възрастта за една връзка и въобще има ли значение възрастта за секса?
    Заглавието на темата ти не съвпада с въпросите в поста ти. Значение има възрастта за секса, да.

Не гледам скептично на връзки, в които най-младия партньор има поне 18 години.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има значение но при всички е различно

Аз съм на 21 а приятеля ми на 32 за мен няма значение че е толкова голям от мен

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Заглавието на темата ти не съвпада с въпросите в поста ти. Значение има възрастта за секса, да.

Не гледам скептично на връзки, в които най-младия партньор има поне 18 години.
    Нима няма сексуални връзки?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Разбира се, че има. Но ти питаш дали възрастта има значение за секса, което е коренно различно от дали сте окей с връзки, между хора с голяма възрастова разлика.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Разбира се, че има. Но ти питаш дали възрастта има значение за секса, което е коренно различно от дали сте окей с връзки, между хора с голяма възрастова разлика.
    Връзките могат да са различни. Любовни, Сексуални, Прятелски, Колегиални.... и така на татък! Тук въпроса е за сексуални!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Социално приемливата разлика е възрастта на по-големия, разделена на 2 + 8.
    Т.е., ако ти си на 20 години, приятелката ти трябва да е минимум на 20/2+8=18.
    Ако си на 30 - 30/2+8=23.
    Ако си на 40 - 40/2+8=28.
    И т.н.

Т'ва е яко. Значи като стана богат 50 годишен чичко няма да е проблем да си взема две 30 годишни девойки. Супер.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Т'ва е яко. Значи като стана богат 50 годишен чичко няма да е проблем да си взема две 30 годишни девойки. Супер.
    30-годишни и девойки не ми се вържат, но като си казал.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Като станеш на 50 всичко младо ще ти изглежда като момци и девойки.

Няма значение.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Възрастта има значение до първият път и след това всеки спира да се интересува от числа,а след 18 години всеки сам решава с колко по-голям/а или съответно по-малък/а да прави секс.

Да, естествено

ми ддз към 15 е нормално да се почне според мен хормоните яко бият .. на 12 квото и да говорят нищо лошо няма има щото нито те бият хормони че да ти се прави нито нищо .. възраста ако е истинска любов не пречи толко ама тия 16 годишни кокони кат тръгнат с мъжи на по 25 заради БМВ-то и обясняват че е любов са просто курви ... всичко зависи от тва ква ви е историята

При мен разликата между моята възраст и тази на приятелката ми е приблизително 9 години ( без няколко месеца ) .. Тя е на 18.. Аз скоро ще чукна 27 официално ( системата на портала много бързо ме състари слагайки ми твърдо 27 ) .. Не намираме нищо странно , неморално или пречещо ни да имаме нормален сексуален живот и взаимоотношения.. всичко е въпрос на психическо съзряване и споделяне на общи цели и интереси.. Не можем да очакваме че едно вятърничаво момиче и един улегнал сериозен мъж могат да се спогодят.. но всички ли момичета са вятърничави .. и всички наближаващи 30-те си години ли мъже сме сдухани консервативни старци.. Приятелката ми въпреки своите 18 години не обича да излиза често навън , обича да чете и да прекарваме вечерите си само един с друг.. мога с готовност да кажа че е сериозна млада дама.. Аз от друга страна съм купонджия трошащ се със скейт из паркове, будещ се насред плажове прегърнал бутилка с джин и на моменти витаещ сред облаците.. Но мога със сигурност да кажа че с приятелката ми сме намерили баланса в отношенията си който ни позволява да сме щастливи във връзката ни независимо от тези 9 години разлика и това че съм вятърничав кретен ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си