.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Bordwide00
    Guest

Smile Дали е сперма !?

На 14 съм при мастурбация вече при възбуда излиза от пениса гъст и леко бял но прозрачна течност.. Въпроса ми може да бъде за някой смешен за други полезен но въпроса ми е дали е сперма или вече се ще става такава ?

Да, може да се каже че е сперма.
    В началото е нормално да е по-малко като количество, по-рядка и бих казал...не така наситено бяла...
    С времето качеството и ще се подобри.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Спермата попринцип си е прозрачна. Белият цвят идва от това, че е силно разпенена. На твоята възраст е нормално да имаш сперма.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Спермата попринцип си е прозрачна. Белият цвят идва от това, че е силно разпенена. На твоята възраст е нормално да имаш сперма.
    Поредното умотворение........
    И кое точно я разпенва? :clap:
    Последно редактирано от SunnyDJ : 04-30-2014 на 08:11

Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    И кое точно я разпенва? :clap:
    Може би множеството движения, които правиш с пениса си преди да излезе спермата. Ако не вярваш сложи няколко капки сперма върху едно стъкло и го остави за 2-3 минути да се успокои течността. Ще видиш, че е толкова прозрачна, колкото и стъклото.

Може би множеството движения, които правиш с пениса си преди да излезе спермата. Ако не вярваш сложи няколко капки сперма върху едно стъкло и го остави за 2-3 минути да се успокои течността. Ще видиш, че е толкова прозрачна, колкото и стъклото.
    Уааааааааахахахахахаха.....

Хайде бе хораааааа............ малко се образовайте преди да напишете някаква глупост!!!!

Сперма
    от Уикипедия, свободната енциклопедия
    Сперма или семенна течност е вещество, което се отделя от пениса на мъжа при еякулация. Спермата е основният преносител на мъжките полови клетки - сперматозоидите, произвеждани от тестисите. Тя е смес от овлажняващи вещества, отделени от жлезите на Купър, простатен секрет, хормони и сперматозоиди.
    Нормалната човешка сперма е средно гъста течност с бял, до жълтеникав или пък леко синеещ цвят, с много специфична миризма. В нея се виждат бели ивици (резки) и части, които са по-скоро безцветни. Във въздушна среда много бързо губи своята гъстота. Видът и количеството на спермата са индивидуални и зависят от честотата на семеизпразване. При по-честа дейност на половите органи тя е светло бяла и гъста. При продължително въздържание спермата става по-жълтеникава. Обикновено за нормални стойности се приемат от 2 до 10 мл или от около половин чаена лъжица до цяла супена лъжица.

Цитирай Първоначално написано от Bordwide00 Виж мнението
    На 14 съм при мастурбация вече при възбуда излиза от пениса гъст и леко бял но прозрачна течност.. Въпроса ми може да бъде за някой смешен за други полезен но въпроса ми е дали е сперма или вече се ще става такава ?
    А стигаш ли до оргазъм?
    Защото това може да е простатен секрет, който се отделя при възбуда за да има къде да плуват сперматозоидите след изпразването във влагалището.
    Последно редактирано от SunnyDJ : 04-30-2014 на 08:47

Да, но това, което казваш е от потребителска гледна точка. Също както казваме, че морето е синьо, но като гребнем шепа вода от него, тя е прозрачна. Казваме, че захарта е бяла, но ако вземем едно кристалче от нея ще видим, че то е прозрачно. Същото е и при спермата - на пръв поглед е бяла при определени условия, но реално е безцветна и прозрачна течност.

Да, но това, което казваш е от потребителска гледна точка. Също както казваме, че морето е синьо, но като гребнем шепа вода от него, тя е прозрачна. Казваме, че захарта е бяла, но ако вземем едно кристалче от нея ще видим, че то е прозрачно. Същото е и при спермата - на пръв поглед е бяла при определени условия, но реално е безцветна и прозрачна течност.
    Момче, белият цвят го правят сперматозоидите. съдържанието на спермата е около 60% простатен секрет (това е прозрачното за което ти говориш), фруктоза, и така на татък. Реално серматозоидите са между 2 и 7%. Това за което ти говориш се вижда само с увеличение, а той едва ли си е гледал секрета с микроскоп!

Образно казано е като да гледаш локва пълна с попви лъжички от далеч, и ше казваш че е черна. Но като се приближиш достатчно близо е прозрачна вода с попови лъжички.
    тук не става въпрос за гледане под микроскоп!!!
    така че цвета на спермата е БЯЛ!!!!
    Последно редактирано от SunnyDJ : 04-30-2014 на 08:58

А ти вместо да задаваш глупави въпроси виж тук:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0

Не, мляко е!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от neizvestenBG Виж мнението
    Не, мляко е!
    Това всеки го знае, израза 'Ела да лапнеш биберона' се ползва често.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Това е мозъчен сок, който излиза от израстъка ти

Спермата се разпенвала Деца, нормални ли сте???
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Спермата се разпенвала Деца, нормални ли сте???
    Ееееееее...... Е как може да незнаеш! Когато мааш чайки е като да разбиваш Мисело Кляко! И то се пени.....

Мислех, че съм виждала достатъчно сперма за да знам как изглежда, но явно при някои мъже е пенлива. Добре, че не съм попадала на такъв!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Сперма е споко! Вече си Мъж трябва да отидеш и да наебеш някоя пичка

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мислех, че съм виждала достатъчно сперма за да знам как изглежда, но явно при някои мъже е пенлива. Добре, че не съм попадала на такъв!
    И е добре че не си попаднала на такъв, че знаеш ли какви ги има? На някой им е като полиоретанова пяна

Цитирай Първоначално написано от Роберто Виж мнението
    Сперма е споко! Вече си Мъж трябва да отидеш и да наебеш някоя пичка
    а да ли стига до крайният момент или на първите 30 секунди гледа че нещо се случва?

не те разбрах

Цитирай Първоначално написано от SunnyDJ Виж мнението
    а да ли стига до крайният момент или на първите 30 секунди гледа че нещо се случва?

Цитирай Първоначално написано от Роберто Виж мнението
    не те разбрах
    Да не би да е простатният секрет, който изтича при възбуда.......

Спокойно, сперма е. Нормално е в началото да е по - малко като количество и цветът да е прозрачен (и да жълтее). След време ще стане повече и ще придобие мръснобял цвят. Някой спомена, че спермата променяла цвета си, ако се остави някъде или върху нещо. Тогава спермата става прозрачна, защото сперматозоидите умират в кислородна среда и губят цвета си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си