Поради каква причина едно момиче би могло да заглежда едно момче .? Става въпрос за вероятно най-красивото момиче в даскалото ми , аз я харесвам адски много , всеки пат като се разминаваме по стълбите или по коридорите ми се струва , че ме заглежда , може би щото и аз нея , но за себе си знам едно ..... готин съм , макар че не съм в клас с готини хора , обличам се доста стилно (тва аз си го знам , щото всеки ми го казва ) И като цяло въпроса ми е ако едно момиче поглежда към едно момче в почити всяка паднала възможност , то момичето би ли могло да има чувства към момчето ? При положение че момичето е хубаво и има възможност да си хване много по готин пич .... Пък и как да я заговоря ? Ние се местим от кабинет в кабинет (тя е в саседния клас) и като я видя в коридора какво ? Ка'т най-големия тЪпак , без да я познавам да я питам искаш ли да излезем ? Тя пуши , а аз не ...така че запознанство на ''фаса'' :д отпада ...по фб нзззз аз съм един от най-големите противници на ФБ , но все пак си имам там н'екав профил за отбиване на номера ,,,а и аз и знам само първото име - Антония ... толкова хубаво име :***...! Незнам , дори като се мъча да заспа нощем ХОП изведнъж почвам да си мисля за нея и немога да заспя ... Дори мислено и пращам целувки...QQ ООООбичам я , харесвам всичко в нея , устните и очите и веждите , косата , брадичката , носа ...... всичко пффффф. Ако някои може да помогне с нещо да заповяда , да пише есета или каквото там реши :д
Последно редактирано от TTCC : 04-14-2014 на 20:01