.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    pewdsdoeseverything
    Guest

Exclamation Моля ви, помогнете много важно :(

Здравейте, аз съм Сиси на 14 съм но имам проблем с цикъла си . Тази година съм на море за първи път с класа си.. и цикъла ми се пада точно тогава. морето е от 17-26 юни а цикъла ми 16-21юни моля ви помогнете не искам за първи път с класа си да съм на море и да не мога да се забавлявам се пак това ни е последната година ): заедно моля някой ако ми даде съвет ще съм много благодарна знам че има много теми за това ама те са стари /// п.с. моля ви

Цитирай Първоначално написано от pewdsdoeseverything Виж мнението
    Здравейте, аз съм Сиси на 14 съм но имам проблем с цикъла си . Тази година съм на море за първи път с класа си.. и цикъла ми се пада точно тогава. морето е от 17-26 юни а цикъла ми 16-21юни моля ви помогнете не искам за първи път с класа си да съм на море и да не мога да се забавлявам се пак това ни е последната година ): заедно моля някой ако ми даде съвет ще съм много благодарна знам че има много теми за това ама те са стари /// п.с. моля ви
    Ще има циклична забава!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Като темите са стари, това не прави съветите невалидни. Имаше някакъв начин за забавяне/скъсяване на цикъла с витамин С. Из интернет трябва да пише, не съм сигурна как точно е.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си