.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам да сваля 10кг

,
    Последно редактирано от DivaQueen : 05-03-2014 на 23:31

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DivaQueen Виж мнението
    Искам да сваля 10кг до 25ти Mай, без да гладувам.
    AXAXAXAXAXAX
    НЕ МОГА

Аз ще ти дам един съвет, за жалост няма да е за диети и упражнения, но все пак е съвет. Та, отиди да се прегледаш някъде при някой добър психолог.
    Как ги мислите тези работи? Направо съм потресена.
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Jaune
    А колко си висока и колко тежиш сега? :Д
    И защо искаш да изглеждаш като анорексичка?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кара като я видя ме побиват тръпки.

По сложния начин разбрах, че светкавично може да свалиш килограми с много, ама много нерви, рев и неядене. И не го пожелавам на никого това.

Мега фен Аватара на ameli
    ^Кара и на мен ми е ужасно противна, не знам какво и се прехласват всички.

10 кг за 20 дена едва ли ще свалиш, но с усилени тренировки и здравословно хранене - до 5 би могло да стане някак.

Супер фен Аватара на girl91
    Да беше се сетила доста по-рано, че искаш да отслабваш! За толкова кратко време не е здравословно да се отслабва с много! Не знам как тази може да ти е идеал за хубаво тяло... Мен въобще не ми харесва (и в тяло и в лице).
    Ограничи сладките неща и хляба, започни да бягаш и да правиш упражнения вкъщи (в интернет има много клипове, които показват различни упражнения).

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    AXAXAXAXAXAX
    НЕ МОГА

Аз ще ти дам един съвет, за жалост няма да е за диети и упражнения, но все пак е съвет. Та, отиди да се прегледаш някъде при някой добър психолог.
    Как ги мислите тези работи? Направо съм потресена.
    не виждам кое му е смешното, просто попитах дали мога.. мислех че форума е да си даваме съвети, а не да се подиграваме един на друг

благодаря на тези, които ми отговориха на въпроса
    а иначе аз много я харесвам Кара

Мега фен Аватара на Зайче..
    не виждам кое му е смешното, просто попитах дали мога.. мислех че форума е да си даваме съвети, а не да се подиграваме един на друг
    Аз ти дадох съвет.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на an7raks
    Ако не ти пречат белезите и не те е страх от ножове, можеш да дойдеш при мен...

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^

Ама като ми почнете така. При тъпи въпроси не може да очаквате различни отговори.
    1. Не, не можеш да свалиш 10 кг за по малко от месец, а ако успееш ще си ги върнеш със сигурност.
    2. Не си дала как изглеждаш, но си дала как искаш да изглеждаш. Да, това много ни ориентира, браво...

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението

По сложния начин разбрах, че светкавично може да свалиш килограми с много, ама много нерви, рев и неядене. И не го пожелавам на никого това.
    Не го казвай, че тук като нищо някой ще се помъчи и по този начин.

Извинявам се но коя е тази Кара и защо трябвя да ставаш и да заприличваш на болна като тази. Точно прилича на недоразвита петнайсе годишна. Както и да е..не мисля че могат да се свалят толкоз килограми за 20 дена..почти невъзможно..да не казвам как ще ти висне кожата..10 кг са много. За мен, повече от 5 килограма на месец не трябва да се свалят. Дори е много!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    лол 10 кила за 20 дни.. по- добре недей, такова бързо сваляне води до проблеми

Иначе Кара изобщо не изглежда като анорексичка, случайно попаднах на нейни снимки по бански в нета и се изненадах как с тва тяло може да бъде модел

Много е тъпо, да се сещате в последния момент че искате да сваляте килограми... какво правеше цяла зима

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97 Виж мнението
    Много е тъпо, да се сещате в последния момент че искате да сваляте килограми... какво правеше цяла зима
    Набиваше джумерки, чипс и пуканки, как кво?! Много сте ми интересни обаче - поставяте си едни високи цели, които няма как да постигнете, освен ако не си отрежете някой крайник, и после като ви кажат, че сте тъпаци, се сърдите.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Набиваше джумерки, чипс и пуканки, как кво?! Много сте ми интересни обаче - поставяте си едни високи цели, които няма как да постигнете, освен ако не си отрежете някой крайник, и после като ви кажат, че сте тъпаци, се сърдите.
    Много се дразня така, все едно не знаят, че като се хранят без боклуци , а тренират и се хранят здравословно ще отслабнат, но няма да стане за 2 седмици ако имат да свалят много.. ама не, нека целия форум 1 месец преди лятото се напълни с теми "искам да отслабна за 5 дена с 10 килограма, кво да правя?" Ми бии си главата че се тъпчеше с боклуци зимата и мързелуваше, баси. :Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97 Виж мнението
    целия форум 1 месец преди лятото се напълни с теми "искам да отслабна за 5 дена с 10 килограма, кво да правя?"
    Юни скоро ще дойде, а с него и тези теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си