- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделих се с приятелката ми !!!
Преди няколко дена се разделих с приятелката ми. Тя ми обясни защо е взела това решение каза ми че съм се държал хипер тъпо с нея и ми каза че ме обича и че съжелява че сме се разделили... също така ми каза че като си променя държанието и спра да я обиждам тогава отново ще сме заедно.. Какво ще кажете по въпроса...имам ли шанс отново. Само да спомена че е абитурентка сега и след като се разделихме се чудя дали да и купя някакав подарък и да се помъча отново да си върна старите отношения с нея.. Дали да изчакам тя да ме потърси или аз да съм този който трябва да направи първата крачка...Само да подчертая че днес си говорихме по този въпрос и ми каза че ми е обидена още и че не иска да сме заедно... Чакам отговори !!!
Последно редактирано от slad1ra : 05-04-2014 на 13:57
А защо е обидена?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
защото постоянно и се сърдя когато не става по мойта...последно време започна да излиза по дискотеките при условие че ми казва че никъде няма да излиза..казах и че сигурно има друго момче нарекох я няколко пъти курва и така....знам че съм пълен простак но незнам защо постапих така с нея
От друга страна трябва да сте искрени едни към други, а както виждам - тя не е. Може би ще е по-добре за теб без нея, защото тя ти казва едно, а прави друго, при което ти не можеш да й имаш доверие и вяра.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Подаръкът е лоша идея. Материалното не може да поправи нематериалните вреди, каквито по всяка вероятност са в случая.
Ако отношенията ви са достатъчно зрели би трябвало да седнете и да се разберете спокойно, без обвинения, без каране. Поставяте въпросите на масата и търсите общо решение, което удовлетворява и двете страни и което е по-добро от всяко друго, което би било предложено само от едната страна.
Версии от рода "сърдита съм... като се поправиш пак ще сме заедно" с меко казано несериозни и издават, че има нещо друго. Проблемът е точно конкретен, но е скрит зад подобни изказвания. Може да е нещо, за което не си си и помислял, но няма как да го знаеш докато не предразположиш другата страна да ти каже.
Хората често си намират подобни оправдания, когато има някой друг в живота им и ги е страх да си го признаят. Така си намират извинение и прекратяват връзката. Не казвам, че случая е такъв, просто изказвам възможност.
Във всички случаи правилното нещо е да се седне и да се говори като зрели хора - без да се филмират нещата. За да излезе нещо обаче трябва и двете страни да го искат. Ако тя не го иска, може би просто си губиш времето.
Поздрави!
BeTheOne
Опитай се да промениш своето държание и да не реагираш толкова остро, но и кажи, че и тя трябва да е искрена с теб. След като покажеш, че си положил усилия за да се промениш виж дали и тя ще направи нещо по въпроса. Ако продължи да те лъже я зарязвай ти първи. Няма смисъл да си с някого, на когото нямаш доверие.
Аз ли да я потърся пръв или да изчакам седмица например да ме потърси ???
Според мен изчакай още малко.. Опитай се да се държиш добре с нея, покажи й че си премислил нещата, че можеш да се държиш готино с нея и тя да е доволна от теб. Но и тя трябва да промени държанието си към теб. Не може да те лъже за дребни неща, какво остава ако връзката ви прерасне в по-сериозни отношения.. Следи внимателно отношението ти, и усетиш ли отново че те лъже и за най-малкото нещо, и бий шута. Това означава че за нея просто си тежест.. или някой с когото не иска и/или неможе да се съобразява...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
dnes i onq den si pisahme obshti besgta no nishto poveche da se saberem...da izchakam li oshte vreme i da q popitam ili da izchakam tq da me potarsi..v momenta az sam tozi koito se machi da zavarje razgovor
kakvo mislite za po udachno
Не и досаждай, не я търси. Дай и време да и липсваш. Ако я натягаш да се събирате, после ще съжаляваш още повече. Ако не те потърси, тя губи.
Вчера цял ден бяхме заедно говорихме си...по едно време останахме двамата през другото време бяхме с приятели...говорихме си общи неща и ми каза че просто сега сме едни най-добри приятели..посегнах да я целувам, а тя ми каза че не сме заедно и да не я целувам...по късно вечерта се събрахме в едно аверче и тя започна да сяда в мен да ме преграща..незнам какво иска от мен вече дали иска да ме заедно или просто да останем приятели....мисля за момента да се държа приятелски настроен към нея но ако продължи това дълго време ще се откажа от нея...с нея не мога да бъда просто приятел искам да съм повече от това....
Нещата са ясни,приятелю!Тя просто си търси някаква драмичка и се храни с вниманието , което и отделяш , не си прави илюзията , че ако държи на теб ще те баламосва така - просто си играе и те блъфира . Заебавай я!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Дали да не поизчакам още малко време или да я заебавам още сега.
Нарекъл я няколко пъти "курва", голям праз, нали... да си поговорим за доверие иначе и как смее тя да го лъже.
ама и тя газ е пила. Ако някой не е достатъчно добър, за да ти е партньор, очевидно не е достатъчно квалифициран да ти бъде най-добър приятел - освен случая, когато просто няма тръпка, но уважението и доверието са там.
Независимо от обстоятелствата и кой (си мисли, че) е виновен, аз бих подарила подарък и букет.
Значи сега нали е абитурентка мисля на изпращането и да и подаря един голям букет с цветя и да я попитам дали отново иска да сме заедно...ако ми откаже я натоварвам яко и да и се скапа бала ???
Пълен селяндур с поведение тип "разглезено и разлигавено детенце" ...
Браво на мацката! Не й трябва подобен индивид в живота
И все пак за да не е спам - защо реши, че въобще трябва да мислиш за вариант, в който тя ще те търси? За какво да те търси? За да се унижава още повече ли?
И какво беше това със скапването на бала, че не разбрах? Мислиш да й го скапеш в случай, че ти откаже или ...?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защото ми каза, че след като започна да се държа добре с нея тогава ще сме отново заедно
Този отговор към кой точно от въпросите ми трябва да е насочен?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пълен селяндур с поведение тип "разглезено и разлигавено детенце" ...
Браво на мацката! Не й трябва подобен индивид в живота
И все пак за да не е спам - защо реши, че въобще трябва да мислиш за вариант, в който тя ще те търси? За какво да те търси? За да се унижава още повече ли?
И какво беше това със скапването на бала, че не разбрах? Мислиш да й го скапеш в случай, че ти откаже или ...?
Други мнения ???
Идея си нямам какво общо има темата с "любовта" та е постната в този подфорум... ясно, че си има модератори чиято работа е да следят тия неща ама... някой си има любим подфорум, отваря заглавие и прочита 20 поста лишени от съдържание, переспектива и нищо общо с идеята за мястото в което са пуснати...
Няма смисъл да задаваш отговори...
Добре бе, как е възможно да си такъв егоист, доскоро сте били заедно. Защо умишлено желаеш да скапеш на момичето празника?! Момичето има бал, роднини, а-у, мислиш ли, че желае да си уточнявате отношенията? Подари й букет, уважи я. Не й задавай въпроси, остави я да се наслади на празника си.
С един бивш бяхме в много обтегнати отношения точно покрай бала му. Е, познай, бях там, бях подкрепа, снимахме се, запознах се и се усмихвах на всичките му роднини. Не съм го притискала да си разрешаваме проблемите баш там.
Защото така прави един партньор.
Кога да я попитам след бала ли е по удачно дали иска да сме заедно или да чакам тя да ме потърси ? казала е на приятелките си че един път иска да е с мен един път не...незнам какво да си мисля ??? каза ми че се разделяме но статуса и на обвързване в фацебоока стои така от седмица !!!