.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Бих ако не съм във връзка. Приятеля си не го деля.
    Това.
    *сън*

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Има и жени, за които е предизвикателство своеобразния дуел с втората жена ; )

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Точно.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Мхм. Единственото, което ме притеснява в този ред на мисли, е фактът, че при такова стечение на обстоятелствата, е напълно възможно да я набия и изгоня от спалнята.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    добре де тя тройката им и друго лице - с двама мъже .... и не е казано че трябва да има ДП ако не давате дупето .... Момчетата ви биха ли се навили да влезе друг мъж в спалнята ви ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Мхм. Единственото, което ме притеснява в този ред на мисли, е фактът, че при такова стечение на обстоятелствата, е напълно възможно да я набия и изгоня от спалнята.
    Да, да и пак ДА!

Иначе по темата като цяло - както вече беше казано, иска ми се, ама не ми стиска :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-10-2014 на 15:50

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    добре де тя тройката им и друго лице - с двама мъже .... и не е казано че трябва да има ДП ако не давате дупето .... Момчетата ви биха ли се навили да влезе друг мъж в спалнята ви ?
    Мне, и жена, и мъж не иска в леглото ни.

Мега фен
    Лол,учудващо е как има навити на подобно нещо и то хора със сериозен приятел )

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, да и пак ДА!

Иначе по темата като цяло - както вече беше казано, иска ми се, ама не ми стиска :д
    еми на много хора не им стиска да правят бизнес затова са работници .... не съм бизнесмен ! нали ме разбираш = не ти стиска ... изпускаш много да го знаеш от мен

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мне, и жена, и мъж не иска в леглото ни.
    той или тя не иска ?

Никога не би ме делил, по скоро да го набие

Ревнив съм, затова не бих го направил по простата причина, че няма да мога да изпитвам удоволстви докато изпитвам ревност.( ако тройката е с мен и 2 момичета, там нещата се променят)

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Mpak Виж мнението
    Жените не обичат да делят мъжете с които са но същевременно често са готови да делят себе си с друг мъж в тройка.. И после говорим за равноправие
    Никога не бих делил жената с която съм с още един мъж .. това само би показало че не съм и достатъчен.. Не бих си и позволил да унижа жената с която съм предлагайки и тройка с друга жена знаейки че това ще накара нея да се чувства недостатъчна.. да не говорим че ако става дума за сериозна връзка е крайно гнусно и си е чиста завоалирана изневяра..

пич,тука става дума просто за секс и удоволствие
    без чувства и морални ангажименти
    Последно редактирано от x3eme : 05-12-2014 на 06:29

еми да ама те жените (момичетата ) все на бой ще скачат, коси ще дърпат и така .... с две жени не съм бил но няколко пъти съм бил с момиче и момче.... който не е опитал той не знае що е то !
    Всичко зависи и от момичето де колко схваната е в леглото но ... СТРАХОТНО е !!! И само да кажа че никога не съм го правил с мое гадже или с друга двойка .... всеки си е бил свободен атом !

Мега фен Аватара на tori
    той или тя не иска ?
    Приятеля ми.

Еми все едно слушам приятелката ми ...

Цитирай Първоначално написано от x3eme Виж мнението
    Секс и Удоволствие но в тройка в която присъства и настоящата възлюбена ( или поне в тази насока се насочи темата доколкото виждам ) нали .. След като веднъж в тройка си гледал как и доставя удоволствие и друг можеш ли да кажеш че ще и имаш същото доверие по отношение на вярността и и след това.. Нищо не гарантира че разнообразието няма да и хареса както в тройка с теб така и в нормални сексуални отношения без теб зад гърба ти .. Тройката е добра идея единствено с партньори към които имаш само и единствено сексуален интерес и ако поддържаш по - някакъв взаимоотношения с тях те ще си останат само на физическо ниво ..

Е по света има толкова жени и мъже коото си имамт и още един пратньор в секса ... Няма да открием топлата вода !
    Аз лично имам доверие на приятелката си, тя не е против тройката но не е За ! По-скоро на думи е склонна с жена ! Не съм сигурен че след 7 години заедно ше се навие и с жена дори така че ... Засега само на приказки !

Цитирай Първоначално написано от Mpak Виж мнението
    Секс и Удоволствие но в тройка в която присъства и настоящата възлюбена ( или поне в тази насока се насочи темата доколкото виждам ) нали .. След като веднъж в тройка си гледал как и доставя удоволствие и друг можеш ли да кажеш че ще и имаш същото доверие по отношение на вярността и и след това.. Нищо не гарантира че разнообразието няма да и хареса както в тройка с теб така и в нормални сексуални отношения без теб зад гърба ти .. Тройката е добра идея единствено с партньори към които имаш само и единствено сексуален интерес и ако поддържаш по - някакъв взаимоотношения с тях те ще си останат само на физическо ниво ..
    Темата ми няма общо само с любов, връзки и тн. , а дали просто сте съгласни и дали бихте го направили и с random момичета и момчета. Две момичета са ти навити и ти не би? Нямаш приятелка, те теб не те бъркат имат или не..що пък не?
    Просто малко се отклони в другия ти пост..

Цитирай Първоначално написано от x3eme Виж мнението
    точно

Еми да ама те понеже все не делят тортата ... Затова не носят клинчета много от момичетата ! Голям праз че да не му се изтърка .. Онова ? Говорим както колежката отгоре написа - една вечер, едни хора....един Кеф !

Супер фен Аватара на sometimes_
    Имам такива желания, но едва ли ще ги осъществя някога.
    I`m trying to make your dreams come true...

http://www.probux.com/?r=ro4ata sedish si i izkarvash kinti ot neta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си