.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Помощ! Спешно! Напълняване

Искам да кача няколко 10 кила ! Висока съм около 1.60 и тежа някаде 38-40 кила!Имам прощална на 30 Май и аз няма да мога да си намеря хубава рокля

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    на колко години си
    ако ме питаш ако станеш 50 килограма и си 1.60 ще е грозна гледка по добре качи максимум 5 кг

Аз съм на 14

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ами според мен да си на 14 и да си 40 кг или 45 кг си е супер нито дебела нито прекалено слаба , но да си 50 кг това ще е прекалено не ти трябва да надебеляваш после ще искаш да отслабнеш качи около 5 кг

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Едва ли ако качи 10 килограма ще е грозна гледка тогава си става нормална и всичко е окей и НЯМА да стане дебела

Авторке, яж повече ядки и сушени плодове. Чела съм много за бирената мая, че от нея се напълнява + че съдържа много витамини и полезни вещества. Но много зависи.
    Може и да отидеш на диетолог да ти изготви специално меню, което е най- добре.

Предишната година бях 36 кила сега нз, но съм много слаба

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    ами според мен да си на 14 и да си 40 кг или 45 кг си е супер нито дебела нито прекалено слаба , но да си 50 кг това ще е прекалено не ти трябва да надебеляваш после ще искаш да отслабнеш качи около 5 кг
    Абе, тя няма за 2 дни да ги качи. Ако й хареса как е с +5 кг ще си остане така, няма да ги качва и после пак да ги сваля.

Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    на колко години си
    ако ме питаш ако станеш 50 килограма и си 1.60 ще е грозна гледка по добре качи максимум 5 кг
    Ако казваш, че е грозна гледка да си в нормата, не знам просто....... 160 на 50 кг е напълно нормално според мен.
    Иначе 10 кг надали можеш да качиш за по-малко от 30 дена (говоря за чисти, а не да се тъпчеш с мак доналдс, торти и подобни боклуци - тогава може и да ги качиш, ама не ти го препоръчвам :Д)

Яж повече и ще ги качиш.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    нЕ КАЧВАЙ

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си