- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прави се на недостъпна
Не съм ти чел историите,не те знам и кой си,но доколкото ми се стори,че подразбрах обектът на любовта ти е потребителката HollyGolightly.То вярно,че любовта е сляпа и понякога каквото и да ти говорят ти е трудно да го направиш,но ти се държиш като пълна лепка.Такава лепка от каквато на човек да му се прииска да е на две Галактики разстояние.Само като се поставя на нейно място и се задушавам.Ти от отдавна си я отблъснал много яко и явно само семейното приятелство на роднините ви както и разни черти в характера и и пречат да ти прати някой да те понатупа.Ама доколкото разбирам и това не се знае дали ще има ефект при теб.Освен това тя,ако става въпрос за същата,си има гадже,което смятам,че обича.Поне във форума така изглежда.Явно просто трябва да се държи с теб като надута пуйка и изобщо да не те отчита за да разбереш,че не те ще, а обича приятеля си и просто се самонавиваш,че си нещо по-велико от него, а и даже и да си,което не показваш тук във форума с държанието си в нейните очи не си.Ти просто си я обявил за фикс идея и ако вземе та ти пусне няколко пъти след няколко месеца може и да започнеш да търчиш по други.Имах един такъв съученик от старият ми клас,който като теб беше решил,че е страшно влюбен в една съученичка от новият ми клас,а тя просто му се прави на недостъпна,че даже и с по-голямата и сестра тръгна за да я карал да ревнува.Та въпросната съученичка само гледаше как да е възможно по-далеч от него и съвсем явно му се подиграваше на опитите пред нас.В крайна сметка колкото и да напъваше нищо не се получи въпреки,че тя даже нямаше гадже.Сам си прави изводите.Просто не си спечелил въпросната потребителка,защото не си толкова готин за колкото си се помислил поне в очите и и обекта на нейните желания е друг.Стига си се държал като лепка,защото може би вече си я отвратил.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!