.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    jujito909
    Guest

Напуших се ..... помогнете моля ви

Здравейте, в събота с приятели се напушихме .. не ми е за първи път но този път е различно ..
    Чувствам се всеедно още съм.. много ми е отпаднало и с забавени движения.Зейниците ми все още са разширени. Треперя цялата от време на време . Не спирам да мисля за това и да се филмирам, но просто не мога да спра. Обещах си, че никога повече няма да пуша джойнт, но сега ви моля да ми помогнете какво да направя. Кога ще премине това ???? МОЛЯ ВИ :'(

Бих ти препоръчал чай от мента и консумация на витамини, които помагат при функционирането на мозъка.

donika1916
    Guest
    май не е било джойнт , а някой от гадните чайчета .. чувала съм, че студен душ много ппомага .

това наистина не прилича на трева а и от нея зениците не се разширяват, принципно нирваната беше толкова силна че може да държи по няколко дни ,но предполагам е някаква гадна билка ...ще ти мине споко ,а до колкото можеш си почивай и не се стресирай, разсейвай се с нещо

lol, чак пък да се разширят. Малко прекаляваш. Пусни си светлина и гледай.

Това са началните признаци за придобиване на контрол над гравитацията(нещо като телекинеза). Странно...

Супер фен Аватара на tireheb
    изпий 2 кила оцет
    помага мега мноо

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Тегли си един душ, легни си да спиш, сутринта хапни нещо, тичай малко или скачай и би трябвало да си в ред.
    *сън*

Спри да го мислиш и да се филмираш толкова много.Повечето пъти е на психична основа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си