.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

И аз като бях по- малка бях доста широка в таза. С времето като почнах да спортувам малко повече без да спразвам диета се свих и разликата вече не беше чак толкова голяма. Така, че като минеш пубертета предполагам и ти ще намалиш обиколката на таза, но естествено трябва и да се спортува, да се хваниш здравословно. По 5 пъти на ден в малки количества и т.н. А относно сладкото и аз имам проблем с него. Ако не можеш да се лишаваш от сладкото ти препоръчам да почнеш да си готвиш. По- добре да си направиш някакъв домашен сладкиш от колкото купешкия. Също така откажи и шоколада. Хапвай само черния с много какао в него и гледай да ядеш от него малко. Открий също и други вкусни сладки десерти. Примерно един банан може да го пасираш с малко плясно мялко и мед става страхотно. Сега почват да излизат и много плодове. Черешите и ягодите са едни от най- вкусните плодове поне според мен. Друго за което се сещам. Авокадо с ядки, мед, фурмите са много сладки и много полезни. Домашното сладко също е приемливо. Палачинки вътре с плодове, кисело мяло със сушени плодове (най- обичам да слагам боровинки) Ако се замислиш ще откриеш още много такива вкусотийки и няма да се замисляш за шоколадите, вафлите и други купешни десерти. Но разбира се не трябва и да прекаляваш и с гореспоменатите десерти

Това с десертите е доста добра идея, благодаря!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си