Здравей, принципно, това е времето да сваляш килограми. Както влезеш в пубертета, така се задържаш дълго. Когато бях на 13 свалих за 2 месеца 9 килограма и ги запазих. Това к0оето ти трябва е разделно хранене ( може и вега тест-виж го в нета) + някакъв спорт или фитнес. Хубаво е че ходиш на танци, но е само кардио и крака доколкото знам. Сещам се за доста неоформени танциори. Обикновено фитнесът е ок понеже ходиш когато си поискаш през деня и се оформяш. Прочети за бързи- бавни бъглехидрати някоя статия, яж разделно и си спортувай. Аз като свалях не спортувах и после не бях много доволен. Водата хубаво я пиеш, пробвай и с лимон в нея. Спри да гладуваш после се качва пак. Това което го правиш съм го изпитал-за едно състезание влязох в кат. 60 от 64 лично тегло за около 5 дни но после се качва и се чустваш като труп. Иначе бавно и сигурно като сваляш ти е все по добре и по добре. Много важно е да не се отпускаш за повече от ден два защото клетките имат памет 6 месеца- те. зада задържиш теглото трябват 6 месеца режим, сиреч диета.