.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Опаснот от зачеване

С приятелят ми правихме секс без презерватив. Тоест вкара ми го към 4 пъти и спря да не вземе да стане белята. Та въпросът ми е може ли белята да си е станала? Не е свършвал изобщо само го вкара няколко пъти и спряхме. А доколкото изчислих, след това, овулацията ми се падаше няколко дена преди да правим секс. Извинявам се много за поредната подобна тема и мерси предварително.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Със сигурност си заченала.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Със сигурност си заченала.
    Стига глупости, не плаши момичето.
    А ти дето задаваш въпроса, или си хвани някой по-голям, който зане какво прави или вземи малко да по прочетеш!!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Глупост е да правиш секс без презерватив без да знаеш какви могат да бъдат последствията. На малоумни въпроси, се отговаря с малоумни отговори.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нали разбираш, че има някаква вероятност да си бременна, но тя е нищожно малка. Ако ти кажем "не си", а после се окаже, че си, ще кажеш, че сме те подвели. Затова си всимаш един тест за бременност и си решаваш проблема.

Глупост е да правиш секс без презерватив без да знаеш какви могат да бъдат последствията. На малоумни въпроси, се отговаря с малоумни отговори.
    Не си права! все пак те нямат време и няма къде и от какво да се образоват, за това нека го направине ние!!!

Няма как да има бременност без сперматозоиди.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Няма как да има бременност без сперматозоиди.
    Но пък има минимална вероятност да е имало поне един читав спринтьор с опашка в предеякулационната течност който да направи белята.. Не малко моми и момци са се пръкнали на този свят без "тати" да изпразни аквариума..
    Тест за бременност след 14-тия ден .. преди това няма да има никакъв ефект и ще покаже на 100% че не си което може да е сериозно подлъгване..

+++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си