.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Свастика , Железен кръст и ...

Мисля да си правя татус от този вид , но няколко човека ми казаха че имало закон против тях.Как ще има закон,против символ който се използва от преди 5000 години и то от различни народи(свастиката).И кво , ако ида в друга държава и ме видят със свастиката ще ми наложат глоба и ще ме приберат в районното ли ? Някой запознат има ли?

Няма закон в целия цивилизован свят против това какво правиш с тялото си. Ако искаш можеш да си татуираш свастика на лицето, можеш да си жигосаш светкавиците на гърдите - никой не може да те спре.

Единствените ограничения са в теб - искаш ли да носиш символа на омразата на болна нация която е предизвикала втората световна война? Искаш ли да се изрисуваш със символите на идея която е скапала цяла Европа в началото на миналия век? Целия цивилизован свят се срамува от Нацистка Германия, от цялата идея за Втория и Третия Райх.

Ако сега го разбираш и искаш, и би го носил след 10 години със гордост, тогава го направи. Но всичко което сложиш на кожата си е за цял живот. Аз лично имам само едно правило - изчакай една година след всяка идея за татус, и ако още я искаш го направи. Със свастика бих изчакал 5

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от OnlyDreamsNow Виж мнението
    Целия цивилизован свят се срамува от Нацистка Германия, от цялата идея за Втория и Третия Райх.
    Аха, аха, вярвай... Немците ги е срам единствено, че са загубили войната...
    Т'ва с татуираната свастика е тъпо, ама спокойно, никой няма да ти обели кожата или да те тикне в панделата за това...

Мега фен
    Ако искаш можеш да си татуираш свастика на лицето, можеш да си жигосаш светкавиците на гърдите - никой не може да те спре.
    Може и да са градски легенди, мързи ме да проверявам, но съм доста сигурен, че за подобно нещо в Германия я ще те принудят да го махнеш, я някоя глобичка, пък в краен случай може и затвор да има. Ако е някакво демонстративно такова, де.
    Бе не знам, тъпа идея ми се вижда.

В Германия цялата тема е табу, момент от историята им от който се срамуват. Не бих се учудил ако там подобни символи са забранени, но навсякъде другаде са като да си татурираш картоф - ако си достатъчно тъп да го направиш, ще го направиш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В Германия свастиката и всякакви символи, който са свързани с националсоциализма, са забранени със закон. Преди няколко години фен на ЦСКА беше прибран в районното в Леверкузен, защото имал подобен татус на видно място. Не знам как е в другите държави, но като цяло на подобни символи не се гледа с добро око.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    3 неща които развали Хитлер:
    1. Значението на свастиките.
    2. Изпъването на ръка.
    2. Малкия мустак под носа.

ДА ГОРИ !
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми