.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Question Проблем с агресивността

Нз дали темата е да тук , но нищо . Аз съм момиче , 7-ми клас . На скоро излизах с една компания пушачи и всички от класа започнаха да ме нападат . Имаше само едно момиче , което не ме "мразеше". Както и да е . Всички останали говорят зад гърба ми , за което не ми пука особено , но нападат това момиче което през цялото време беше на моя страна нищо че не й харесваше това което правя . От тогава съм доста агресивно настроена към тези момичета и едва се сдържам да не им налетя на бой . В училище съм с леко лоша "репутация" и гледам да си нямам проблеми до колкото е възможно И нз какво да направя не мога да ги търпя . Хейтват ме постоянно в аск (анонимно и са ми супер смешни защото знам че са те) . И нали ми предстои кандидатстване гледам да не се изцепя , заради характеристиката . Какво да направя , за да се овладея малко ? На някой може да му се стори , че темата е глупава , но аз нямам проблем с това .

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от mishetyH Виж мнението
    Хейтват ме постоянно в аск
    Това вече е сериозен проблем.

Мега фен Аватара на an7raks
    На някой може да му се стори , че темата е глупава , но аз нямам проблем с това
    Добре е да се приемеш такъв, какъвто си...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Да ти кажа тая характеристика си е за тебе, няма да ти трябва при кандидатстването

не съм много наясно с кандидатстването , но учители са ми казвали че се гледа .

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох боже, те вашите изпити нищо работа не са, ще кажеш, че президента ще избирате. Ще си влезеш където искаш, ония само заплашват, за да слезете на земята от лапешки истории.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на mayaaa
    Хейтват ме постоянно в аск.
    Като начало си изтрий профила. Не разбрахте ли вече, че този сайт освен за хейт и кифленски истории, за нищо друго не става?

не съм много наясно с кандидатстването , но учители са ми казвали че се гледа .
    Ми информирай се малко, бе момиче. Къде си ми тръгнала да кандидатстваш, а даже не знаеш как стоят нещата? А учителите ви го казват за да ви сплашат малко.
    Последно редактирано от mayaaa : 05-14-2014 на 20:08

Мега фен Аватара на RapExotic
    Спри да им обръщаш внимание и ще те оставят намира.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Такаааа... Сори ако тоя пост е тъп спам, ама много ми напомняш на една Ивана от моя клас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си