.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен

Излседвания за спин? Цена?

Не е като да имам подозрения за нещо, но съм ходил тук и там и то винаги с презерватив, ама все пак няма как да им имаш доверие на 100%. На някои места съм чувал, че правят безплатни такива изследвания, но аз ходих при личния и само ме опъти към кабинета, който взима кръв, ама беше затворен. Някои има ли представа колко средно ще излезе един тест за спин? Предполагам само за това правят изследвания? Не може да искаш и за хепатит Б примерно. Нямам симптоми, но съм чувал, че може да си седи бая време без симптоми тая гад.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Ами попитай, някъде където правят безплатни.Кажи, че си наркоман, има идиоти, които дават мило и драго наркоманите да не хващат ХИВ и хепатити и може да се вържат.Ако не те огрее безплатната светлина теста за ХИВ мисля е около 20-30 лева.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Голям фен Аватара на Leticcia
    Напълно възможно е да си уредиш безплатно изследване, особено ако си под 18. Има центрове в големите градове, където можеш да се изследваш безплатно, но реално едно изследване е към 40 лева.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

От кой град си? В повечето големи градове има КАБКИС, където правят безплатни изследвания, а ако си в по-малък град би трябвало да има РЗИ, където отново правят безплатни изследвания, но ако имаш КАБКИС наблизо е много по-добре там, защото са по-големи специалисти. Знам, защото работя в тази сфера от 4 години, ако има нещо, което те интересува питай )

Мега фен Аватара на draid
    Ако си от София има много места където се правят безплатни тестове - например студентска поликлиника до светофара на УНСС е едно от местата. Не само, че няма да ти вземат пари, ами и някой подарък ще ти дадат - я презерватив я гел. Хепатит B и C се правят заедно и също може да хванеш някъде където има "промоция" но като цяло струват около 30лв, взима се кръв и до 1-2 дни са готови. Всички големи лаборатории правят. Cibalab, кандиларов и т.н. За ХИВ е глупаво да даваш пари, след като не е никакъв проблем да си направиш без пари. Теста отнема около 15мин заедно с въпросите които ще ти задават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си