.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Търся компания за Западен парк - тичане/разходки

Известно време ще съм в София и най-близкият парк ми е Западен. От към булевард Сливница, там на спирката. Търся си компания за разходки или тичане или там каквото преценим. Няма значение възраст и пол, просто не ми се влиза сама в парка. Нямам претенции по кое време на деня ще е, но ми е по-удобно сутрин
    Ако някой изявява желание нека ми пише тук или на лс.

има ли развитие по темата мимссссссссс

Град
    у нас...
    Няма. Хората са заети. Не че и аз не съм. Ходих няколко пъти с приятели, ама всеки тича по ангажименти - аз искам сериозно с някой да почна всеки ден.

Да да знам какво е, тръгваш с някой уж сериозно ама лека-полека почва да не идва и спира изобщо да идва. Аз по- принип ходя в парка да тренирам и бягам почти всеки ден.

Но аз всъщност говоря за Стара Загора със София приключих хах. Ти къде си ... този форум случайно го намерих.... писах в гугъл някой тренира ли в парка в стз и излезе тази тема.
    Последно редактирано от LG (life is good) : 11-13-2014 на 15:51

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Какъв парк в Ст. Загора, там има язмото, а гората не е за тичане.

Така де хаха ами Аязмото всъщност е "парк-Аязмото" и е единствения в стз който става за нещо според мен и е доста голям, там са и стадионите, има и една супер яка антистрес пътека до една чешма ... отиване и връщане 5км . Всъщност може и на Загорка (езерото) и под него има един зловещ парк само с алеи и там става. Ами Борисовата... Западен не са ли и те гора, гора с пътеки, асфалтирани алеи, скамейки, площадки и тн. Аязмото е по същия начин. Иначе като бях в София в "Св.Св. Петър и Павел" ама там голям проблем с кучетата.., иначе Раковски ми беше любимото място.

Град
    у нас...
    Е, аз от доста години не съм вече в Стара Загора. Наскоро ходих за погребението на баща ми и туй то. Иначе да - несериозни хора, което е изнервящо като поемеш анагжимент.

Супер фен Аватара на girl91
    Като прочетох за зловещия парк под Езерото и се засмях Това е парк "Бедечка", който искат да го застроят. Всъщност някои смятат, че това не е парк. Наистина не е поддържано там, но чак пък зловещ... Някои тичат и в Кучешката (зад техникумите). Иначе обещават уж, че до края на годината ще открият новия парк на мястото на бившите казарми - предполагам, че и там ще става за спортуване (ще има и различни площадки за различни спортове).

mims съжалявам да го чуя...моите съболезнвания! Не се ли прибираш тук, аз като бях студент всеки месец се връщах принципно.

Аз днес си направих перфектна тренировчица в стз все още е сравнително топло. Относно новият парк не съм виждал още инфраструктурно как ще изглежда то май няма и снимки но се надявам да има лостове и голямо място за бягане и дано е забранено за кучета!, със сигурност знам че ще има нова спортна зала, а парка на Езерото си е криипи няма кво да спорим :Д сам там не бих бягал привечер примерно. Girl91 ако си тренираща или прохождаща заповядай да се присъединиш към моето въздушно пространство.

Супер фен Аватара на girl91
    ^В новия парк ще има зона за разхождане на кучета, предполагам заградена както на другите места. Бях виждала план на парка, но в момента не мога да го открия. Паркът на Езерото е любимо място за разходка (и на кучета) на мен и на доста други хора, също така и за каране на колело и тичане, но наистина си е малко страшно за само момиче по тези алеи. За сега се опитвам да правя разни упражнения вкъщи.

Аз намерих тази скица http://prikachi.com/images/900/7724900y.jpg щеше ми се да има някакво 3Д ама няма. А не ти ли се струва че ще има много малко дървета виж легендата как са означени. Също и мисля че това със мини зоопарка ще е малко тъпичко ама карай 100% ще има кокошки и гълъби , и другото интересно е какви ли ще са тези "екстремни спортове" разположени на 100 квадрата .Е айде дано го открият до края на годината, че да тренираш в къщи е скучно... какво по хубаво от това да си клякаш в парка а около тебе мини зоо парк и водни площи.
    Последно редактирано от LG (life is good) : 11-15-2014 на 19:49

Ужас, срам и позор
    Днеска бях да си видя новия парк, и кво да видя, егати ужаса...:хх
    Само стотици пейки, ~0-ла дървета, МНОГО, адски много пързалки и катерушки за шибаните пищящи глупави лапета и гадните им безработни майки.
    Аз се гласях на лостове там да ходя редовно а кво да видя ?
    http://prikachi.com/images/381/8102381x.jpg
    за сега са само тези посмешища?!?! а ако видите в горния ми пост картата се вижда едно стабилно петно с лостове. Та тука няма дори един лост и успоредка?!?
    Ако това е финалната площадка с лостове аз ще почина, явно някой много е крал защото тоя парк струва милиони, а тия оранжевите лостове на Аязмото помня че бяха към 80 000 евро :ХХ тия мижави тръби ще фана бай Иван да ги завари за 200 кинта и после едно прахово и готово, а тия мърши вливат милиони в парк а шибат само пейки и катерушки за келешите (за игрищата не говоря щото са платени)
    За инфо ей ги на аязмото ама снимката е само една част от тях
    http://prikachi.com/images/404/8102404g.jpg
    и там е смотано един лост за набиране няма , добре че поне има успоредка!

Много съм разочарован зза сега

Мега фен Аватара на Rakshy
    Така е в Европа

В София има много повече, по адекватно направени или поне има успоредки+лостове а тук само усвояват ли усвояват пари ама никой не може да си размърда закарнелия мозък, че само със усвояване не става, тр и акъл, кво трябва? на кой му трябва? как точно ще се направи да е удобно? и така.. а не отбиване на номера.
    Кмета адски го хвалят ама и той втори бойко, само реже ленти на новите крайблокови площадки за деца .
    Поне залите са ни евтини.

Мега фен Аватара на Rakshy
    По-оферта е да се хванеш с още някой и да си направите успоредка и да вдигнете един лост за набиране...Пред моя вход хора от квартала си направиха успоредка и е доста оборотна ;д Смисл не се налага да ходиш до парк или нещо такова, за да си разцъкаш...

А те тия "уреди" са навсякъде. Главно деца се кълчат на тях, но съм виждал и някви баби/дядовци да се опитват Смисл перфектни са за отбиване на номера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си