- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сайт за запознанства
В кой сайт за запознанства влизат най-много хора ? В повечето от старите които знам не влиза почти никой вече , а аз съм сингъл плейър нищо не мога да си намера
Сарказъм, RapExotic. Сарказъм.
Или не. Какво като е социална мрежа? Запознанствата се случват и извън сайтове като аха. Виждаш някой, който те кефи, пращаш му покана и се запознавате. Чудо голямо.
ПП: Не се заяждам, но мисля, че тези сайтове за запознанства са голяма отживелица.
Абсолютно съм съгласен. И аз никога не съм ги харесвал по ред причини. Реално във форумите е много по-вероятно да срещнеш готини хора, от колкото в сайтовете за запознанства тъй като в тях са събрани хора със сходни интереси и можеш да видиш мнението на човека срещу теб по различни теми. А там нямаш тема и разговорът се изчерпва с баналните фрази като "здр" "как си" "кво стаа`". А колкото до социалните мрежи според мен те са за хора, които вече се познават от някъде, а не за нови запознанства.
Авторе, ако си търсиш гадже ще останеш доста разочерован от тези сайтове. Те са само колкото да убиеш време.![]()
До къде стига да си търсиш гадже в сайт за запознанства не можеш ли на живо да си намериш?
Имаше едно време некво карамелче, ако още съществуваНема толко жалка история.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз пък във фейсбук се запознавам с много повече хора, отколкото на което и да било друго място.
Най-вече ми помагат групите. Членувам в групи свързани с различни хобита, книги, музика и т.н., а там много лесно се завързва разговор с непознати. Общите теми и интереси предразполагат към множество запознанства.