.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Какво иска той от мен?

С едно момченце се занимаваме на 16 сме и двамата. Допадаме си, разбираме се, само че проблемът е, че всичко е на принципа "без обвързване". Натискаме се навън по пейките, спали сме, държи се супер като сме двамата, а в училище се държи все едно няма нищо, дори не си говорим. Преди не беше така - търсеше ме, да излезем, да изпием по кафе, личеше си, че иска да е с мен и изведнъж ми го трясна това "Аз не си търся нещо сериозно." Аз сериозно си паднах по него, но как да направя така, че да му променя мнението за 100ен път така че да иска да е с мен. Не сме говорили на тази тема, мисля, че много ще му се натрапя, но започвам да се привързвам и не искам да остана наранена накрая.

Просто му кажи това, което си написала тук. Изобщо да не ти пука, той ако е боклук ще се държи като такъв независимо дали поговориш с него или не. Ако реагира по типичен детски и смешен начин-разкарвай го веднага и да не те ебе...много по-добри момчета ще дойдат в живота ти.

Мега фен Аватара на 102
    отказвай му

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    кай му 'адиос бичачос'

Мега фен Аватара на RapExotic
    Неможеш да накараш несериозник да поеме отговорност и да започне сериозна връзка. Радвай се на моментите, които прекарваш с него и да не ти пука.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не го карай щом щом ти е казал че не иска връзка значи не иска зарежи го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си