.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Бързо изморяване ?!?!?! :(

Здравейте !

Напонследък забелязвам ,че при най-малкото натоварване и се изморявам . При обикновенна тренировка или каквото и да е.Според вас на какво може да се дължи това състояние.Скоро ще заминавам да работя ,и се притеснявам дали не е нещо сериозно и ще ми попречи....

Също така не мога да се концентрирам в едно нещо . :С

Коментари ?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Може да е пролетна умора. Почивай си повече, яж свястна храна, пий течности.
    I`m trying to make your dreams come true...

Ми то аз си почивам по цял ден може да се каже .... и започнах да се опитвам да ям по здравословно дано има ефект .

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Явно и на втория етаж си почиваш. Ако искаш яж цяло лято корени с извара от хималайски кози, все тая е. Издръжливостта идва от физическото натоварване, а не от "от 4 дни не ям хляб и сладко".
    n00bs

Супер фен Аватара на sometimes_
    Като казах да си почиваш, нямах предвид по цяло денонощие да спиш. Просто гледай да спиш по 8 часа вечерта, а не по-малко. А през деня ходи на фитнес, на разходки, тичай, щото ако се залежиш, ще станеш още по-голям парцал.
    I`m trying to make your dreams come true...

Слушам !!! :Д

Супер фен
    Град
    Sofia
    Поспри малко с фитнеса и се отдай на други занимания! Ако нямаш задъхване, ускорен пулс, бавен пулс, изпотявания е малко вероятно да се нуждаеш от лекар.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си