.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Question Как да кажа на родителите си, че съм гей?

Здравейте,
    на 16 съм! Вече твърдо осъзнат какъв съм- хомосексуалист! От 3-4 години знам това! Имам перспективи за бъдеще!

Нищо не ме привлича в момичетата- пробвал съм, но нищо не се получава!
    Докато в същото време съм пробвал и с момчета- това чувство не може да се сравни с друго!

Мислил съм за варианти да им кажа:
    Директно:
    Мамо, тате аз съм хомосексуалист!
    Да им пусна филм за любов между двама мъже, например "Планината Броукбек"!
    Мамо, тате един приятел е хомосексуалист, каза на техните, но те са реагирали бурно.. вие как бихте реагирали?
    Да го вмъкна между другото в някои разговор!
    Да дам любопитни факти за хомосексуалистите!

Пробвал съм да говоря с баща си на тази тема, но се оказа, че той е хомофоб!

Разговарях с най- добрата си приятелка за това...
    тя ми каза да се преструвам, че харесвам момичета. Но за мен това би било ад!
    Не искам разговори с родителите си за деца, сватба, семейство и т.н.

Разговорите на другите момчета за момичета, секс и т.н. НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ! Освободен съм от физическо за да не ги слушам!

Изчетох доста форуми по въпроса и там хората обясняват, че е заради възрастта и пубертета!
    - Тук казвам твърдо НЕ! Вече съм осъзнал какъв съм!

В тази тема ще очаквам Вашите предложения и съвети за това как да им кажа!
    Iskam seks

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Говори първо с майка си - майките малко по-леко ги приемат тези неща и ще измислите как да го кажете и на баща ти. Кажи й го директно. Извикай я да поговорите и и обясни как стоят нещата.
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Защо не им ги кажеш направо? Или поне на майка си ? Съмнявам си независимо от това,че баща ти е хомофоб да те намрази защото си хомо Би трябвало да те приеме такъв какъвто си
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Мислил съм и за варианта да ги запозная с някои мои приятел, пък те да се досетят...

Да, прави сте! Може да говоря с мама, пък на тате може и по- късно или да си дам още време?
    Или пък колкото по-рано, толкова по- добре?
    Последно редактирано от dani12398 : 04-17-2012 на 12:56
    Iskam seks

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    определено 98' ще си на 16.. нда
    няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
    -Тате, хайде да гледаме един филм.
    -Добре, сине. Искаш ли бира?
    -Не.
    -Ти да не си гей?
    -Да.
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    определено 98' ще си на 16.. нда
    няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
    -Тате, хайде да гледаме един филм.
    -Добре, сине. Искаш ли бира?
    -Не.
    -Ти да не си гей?
    -Да.
    Това е крайно гадна ситуация, затова се допитвам до вас! Какво да правя? Да изключа ли варианта с филма?
    Iskam seks

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не! Този вариант го забрави и този с филма и този със запознанството с приятел. Няма как да се досетят освен ако не влезете ръка за ръка. На твоята възраст е нормално момче да има приятел момчета, така че няма как да им хрумне. Ти сега имаш ли връзка? Така или иначе ще ти е трудно, а и за тях ще е шок както и да го съобщиш. Аз също те съветвам първо да говориш с майка си. Извикай я и й кажи, че вече си на 16 години, а не изпитваш нищо към никакви момичета, но за сметка на това ти харесват момчета. Кажи й, че макар и да си осъзнал ориентацията ти за теб също е нещо ново и се нуждаеш от разбиране и подкрепа.И най-вече не забравяй да й напомниш, че преди всичко ти си нейн син и това кой пол те привлича не те прави по-лош. Успех.

Мега фен Аватара на D1esel
    Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.
    аз подкрепям D1esel и смятам че е напълно прав !

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.

Значи първо ще трябва да говоря с майка си! )
    Добре...
    а после какво ще правя с баща ми, който живее все едно в 18 век със остарели схващания е! Все едно хомосексуалистите не са хора..
    Дайте ми съвети как да продължа след това..
    Iskam seks

Голям фен Аватара на In*The*Face
    След това ще оставиш майка ти да свикне с мисълта и да го приеме. Когато и това вече е факт ще я помолиш за съдействие в съобщаването на новината на баща ти. Не бързай. Обмисли всичко и дай време и на тях и на себе си.

Добре
    Ще си дам малко време, да измисля как да й кажа и ще го направя!
    Междувременно ще очаквам още съвети...
    Iskam seks

Мега фен Аватара на Colouring

Red face

Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
    Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
    Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?

Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
    Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
    И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...
    Iskam seks

Самоубий се !

Цитирай Първоначално написано от Savage14 Виж мнението
    Самоубий се !

Eто за това говорех! Баща ми е същия...
    живеят в 18 век! Щом си хомосексуалист- не си човек!
    Такива са им схващанията. Очаквам още предложения!
    Iskam seks

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Веднага се сетих за един виц и една карикатура.
    В карикатурата момче решава да изненада родителите си като им сервира на закуска директно, че е гей. Майката сърдито вади банкнота и я подава на предоволния баща.
    Вица:
    Момче се чуди как да каже на баща си че е гей и почва от далече:
    - Тате, ти за Елтън Джон чувал ли си?
    - Ами чувал съм.
    - А за Джордж Майкъл?
    - Ами чувал съм.
    Младежът изредил още така известни гейове и казал:
    - Ами те са гейове, тате. Аз съм като тях.
    А бащата го изгледал удивен:
    - Сине, ти известен ли си, имаш ли милиони в банката?
    - Ами не.
    - Тогава какъв гей си, като си чист педераст.

Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:

Мамо,

много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
    Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
    Смятам, че искаш внуци...
    вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
    Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
    В последната година- две осъзнавам какъв съм...
    ... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
    Вече сигурно се досети за какво говоря!
    Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
    Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...

Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?
    Iskam seks

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    В повечето случаи родителите предполагат.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от dani12398 Виж мнението
    Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:

Мамо,

много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
    Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
    Смятам, че искаш внуци...
    вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
    Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
    В последната година- две осъзнавам какъв съм...
    ... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
    Вече сигурно се досети за какво говоря!
    Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
    Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...

Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?
    Пич, наистина недей! Не карай майка си да получава инфаркт! Ако ще ѝ съобщаваш нещо, кажи и го лице в лице, така поне ако припадне ще си до нея и ще я освестиш някак.

И все пак, пак не разбирам, защо изобщо трябва да си поставяш сам етикета "гей"? Прави ти се секс с мъже, прави го с мъже. Но утре, ако си промениш мнението, а вече официално всички те знаят като гей няма да ти е никак приятно. Не си поставяй етикети, живей си живота и да не ти пука. Можеш да споделиш с вашите, но категорично не се определяй пред тях като гей, това е само етикет! Повтарям, не е сексуалност, а ЕТИКЕТ! ЕТИКЕТ!

Град
    England
    Цитирай Първоначално написано от dani12398 Виж мнението
    Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
    Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
    И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...
    Какви са модерните схващания на 21 век?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Съгласен съм!
    Изчакай поне да станеш на 20-25 и тогава ще разбереш какъв си.
    Представи си сега като има кажеш да не го приемат добре, а след време осъзнаеш, че не си гей:
    -Тате, прости ми. Аз вече не съм гей!

Хмм несе обиждай ама аз ако имам син и ми каже, че е гей никак няма да ми е леко с тая новина се пак ти е баща иска да си силен мъж да си хванеш някоя хубава жена и да сте щастливо семейство да имаш свой деца а не да си..... Ам се тая....

Мега фен Аватара на draid
    Ако сина ми ( ако живот и здраве имам такъв ) ми сервира такава новина, вероятно ще получа инфаркт примесен с инсулт. Няма по-лошо за един баща от това да разбере, че сина му е педал.

Едит: Определено кажи на майка си първо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си