Здравейте хора! Знам, че не това е раздела за моята тема, но не намерих по-подходящ. Ще пътувам по любов, за да се видя с едно момиче. Проблема е, че няма директен автобус от Кърджали до Благоевград. Налага се да пътувам с прекачване, по-голям проблем ми е, че не познавам града, а пристигам на Автогара Родопи, а автобуса с който по-късно ще трябва да пътувам заминава от Автогара Пловдив - Юг. Нямам никаква идея как да стигна до там. От къде мога да си хвана такси, за колко време ще ме закарат и какви пари ще ми вземат? Ако някой знае, го моля да ми каже, ще съм му наистина благодарна.
Здравей.Автогара Родопи се намира на около 100 метра от Автогара Юг.Просто като стигнеш на място попитай,който и да е(магазинче,случаен минувач и т.н.) и ще ти кажат как да стигнеш.И успех с визитата!
Наистина няма как да се загубиш,просто питай някой около теб.Примерно шофьорът на автобуса.
Имам чувството, че ще оплескам нещата. Но има още време до това пътуване, така че аз ще поразгледам от къде се стига до там, пък и няма да съм с много багаж, ще мога да се довлека някак до там.
Като слезеш на Родопи влизаш направо в подлеза, минаваш го целия и излизаш от другия му край. На около 30-40 метра в дясно ще видиш ЮГ. Няма как да се объркаш.
Аз съм от Пловдив.Намери ме в скайп и ще те прекараме щом е за добра кауза,ако се наложи и мой приятел ще ти изпратя да те заведе,макар че няма как да объркаш защото двете автогари са на 100 метра една от друга. (скайп : spoki95 )
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...