- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо хората в София са толкова злобни?
Грешно ли съм си направила преценката от престоя ми в други градове? Мислите ли, че хората в провинцията са 1 идея по-добронамерени или само на мен така ми се струва? И ако - да - как си обяснявате този феномен?
София е най - голямото село, всеки ден се разминаваш с някакви хора, които не познаваш, дишаш мръсен въздух, пътуваш по един час в посока за някъде си, гледаш окъсани плакати, изхвърлени боклуци по улиците, масова безработица, деца, пушещи цигари по улиците, улични кучета, почти всичко, което се направи се чупи... щастливи ли да са хората?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
аз пък не съм останал с такова впечатление
n00bs
В София само говорещите на диалект са злобни, не им харесва да са далеч от родните си места.
Аз не съм забелязал подобно нещо. Никой досега като сме питали как да стигнем някъде, не ни е подминал. Спират се, обясняват, любезни, усмихнати. Естествено, сигурно има и злобни, но още не съм ги срещнал![]()
То всеки ще ти каже. Ма аз също всеки ден забелязвам, че хората нещо все им тежи, все са нацупени, агресивни, заядливи. Е и ония дни, качвам се в чисто празен рейс, идва при мен някакво бабе с 3 4 торби пълни с картофи, луци, работи, и ми обяснява как трябва да й направя място, щото съм седнал на едно от 8те (останалите 7 са свободни) места за възрастни и инвалиди. И те така.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
^ Тежи им, щото те така са си го направили. Безкрайна е човешката глупост и простотия.
Кой за каквото иска се оглежда, аз харесвам дупета-виждам дупета.
И аз съм забелязала, че са злобни. Особено в тоя градски транспорт като почнат да се бутат да влязат в рейса..
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Сваляй короната курво избърши си носа, огледай се наоколо добре дошла в реалността !
the game
не само в София.. на всякъде има мърша..
А иначе София е най-най-най- мръсната столица на света. най-порутената. По-грозно място няма, ама и софианците са си такива.
баба ти е злобна, селяче, аре обратно да копаш на Койнаре
Тези, където плюят по София е най-добре да си седят по родните места и да са щастливи там. Не мога да разбера защо идват и биват нещастни...
Според мен като навсякъде! Има и злобни и добронамерени хора.