.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Всеки може да преподава английски, но не всеки може да рисува.
    Та не виждам къде тя е споменала комп. дизайн.
    Да не съм казвала някъде, че точно искам да се занимавам с комп. дизайн.. Но също така много ми харесва да рисувам на компютъра..

http://sketchtoy.com/61115382
    http://sketchtoy.com/61131299

Мисля, че тези мои рисунки ще бъдат нещо като доказателство, това че с рисуването се занимавам сериозно, а не просто за хоби

Имаш си страст, следвай си я. Независимо къде учиш.
    Ако отида в английската, пак няма да се откажа от рисуването но аз искам да уча в рисувално училище..

Цитирай Първоначално написано от Danica Виж мнението
    Ако си решила да се занимаваш с рисуване - не оставяй майка ти да ти казва къде да учиш. Проблемът е, че тя не смята, че си достатъчно зряла, за да вземеш решение, което ще те отрази в общи линии на цялото ти бъдеще. Седни и помисли хубаво дали не е права.
    Седми клас и аз исках да влизам с рисуване, нашите ме спряха. В момента се занимавам пак с изкуство, доста успешно бих казала, но нещо, коренно различно от рисуването.

Та, идеята ми е, че ако искаш да се занимаваш с нещо, не е необходимо да си в специализирано училище. Помага, обаче не е задължително. Просто си помисли хубаво дали наистина с това искаш да се занимаваш, какво ще правиш, ако се окаже, че не ти се отдава или че не ти харесва, или си смениш коренно посоката в следващите няколко години. Ако смяташ, че си достатъчно сигурна в решението си и най-вече, че е решение, взето и обмислено зряло, седни и говори с майка си.
    Просто съм малка и няма как да направя майка ми за да не ми попречи пътя към мечтата ми и успеха. Искам да ме разберете 14 годишно момиче как ще пътува всеки ден до друг град като и трябват месечно около 200лв.?

Напротив има важно е желанието.Не знам училищеот където искаш на колко километра е от родното ти място но ако е на повече от 40 минути път варианта за пансион е идеален.

Просто искам да отида в рисувалното училище и да бъда наистина добра, после със дизайн или да стана художничка все ще се намери работа... А баща ми той е в чужбина и действа така върху обучението ми както мама иска да стане, защото той мисли, че мама ще напарви най-доброто за мен.. Да така е , мама иска най-доброто, но исках малко разибиране от нея...

Просто когато говорех с татко той ми каза: Английския език все ще го научиш вече се говори навсякъде.. хора аз мисля че е прав.. Да някои ще кажат: ами ти ще научиш да рисуваш по -добре когато си рисуваш постоянно вкъщи, но аз мечтая за едно хубаво училище

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Напротив има важно е желанието.Не знам училищеот където искаш на колко километра е от родното ти място но ако е на повече от 40 минути път варианта за пансион е идеален.
    Далече е около 40км и 40 мин път..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    честно казано, 40 км са нищо примерно Варна е на 65км от моето "село", но това не ни пречи понякога да отидем да ядем там
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    честно казано, 40 км са нищо примерно Варна е на 65км от моето "село", но това не ни пречи понякога да отидем да ядем там
    Както ти каза понякога отивате във Варна а аз цяла учебна година ще отивам...

Мега фен Аватара на draid
    Дизайнерите в доста области печелят страшно много пари, а дизайнер без рисуване забрави да станеш. И да началото на всичко е върху лист хартия, но това ще ти даде възможност да влезеш във ВУЗ с дизайн, графика и т.н. специалности които са търсени и добре платени. Та който казва, че в това няма хляб явно е доста заблуден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си