- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати от НВО
Може да ви писне от темите за седми клас, ама и вие сте били като нас, знаете какво е. Та, питам как и къде можем с входящия номер и ЕГН-то да си видим оценките като станат готови.
лол, при вас е супер добре, при нас изпитите бяха 19 и 25 юни и докрая на юли трябваше да влезем
а вие ще си изкарате цялото лято![]()
нямам търпение вие провери ли ли сте си г/д колко точки имате аз да ...![]()
кажи колко или те е страх?
не е приятно да си се скъсал цяла година за 2 изпита и накрая фейл![]()
браво, къде искаш да влизаш?
аз на моите изпити изкарах 4,50 по мат и 5,50 по бел, ама 50 въпроса бяха тогава
и си ми стигаха оценките
сега като гледам балът се е вдигнал с 2-3 единици
Искам търговско банкова с банково дело и ае бал 33 за миналта година, май ще ми стигне сега, ако са ми такива резултатите. И 1 аег беше вариант, но с всички тези отрицателни мнения за стара сграда, много наркомани, ми пада желанието.
Тази година завършвам английската и мога да ти кажа, че тва за наркоманите е доста пресилено. Тия от нашето даскало са си обикновени пушачи, с малки изключения. Пуши се покрай даскалото, щото близо до един от входовете има паркинг и там се събират ученици. Но никой не те кара да пушиш насила... Английската си има предимства - учителите са на ниво и всяка седмица имаме намалени часове. Ако ти трябва още информация, мога да ти пиша ЛС.