- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пилците се броят на есен, коврите... сега?
девствена съм
1-2 сексуални партньора
3-5 сексуални партньора
6-10 сексуални партньора
11-20 сексуални партньора
21-50 сексуални партньора
над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...
Точно това е. Не е лесна. Съзнавам, че няма как да се съгласиш с мен, когато не я познаваш, но това момиче е безумно далеч от понятието "лесна".
Това с количеството и качеството беше във връзка с понятието "прекалено бързо".![]()
за мен курвата се познава по поведението и маниерите, а не по бройките
Пилците се броят на есен, а коврите... с песен.
Какво прави "трудна" жена, дето си е лягала с много мъже?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бе щом са я преборили 18, а не ми отговори на колко години е, явно не е толкова трудна. Може да има по "лесни" с по-малко бройки, ама не виждам какво нея я различава ? За мен тая бройка е огромна и направо потресаваща за млада жена.
Е добре де, аз питам кое й е трудното? И далеч не съм казала нито пък смятам, че едва ли не трябва да е простачка и да й личи от 100км каква е. Тя пак може да си е възпитана и нелош човек. Но какво й е "трудното" на жена, която 20тина момци са я омаяли, че да си легне с тях... Ако е твоя наборка пък не ми се мисли.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Познавам интелигентни и ерудирани госпожички, които се чукали с N на брой господа. Не е до акъл, до желание си е.
Аз лично приветствам дамите, които са ги онодили бая хора, коитусът с тях предполага умелост.
Интелекта няма роля тук или поне не е определящ фактор. Познавам доста интелигентни жени, от които и такива които са с повечко бройки, но са на възраст от 25-30г.
Значи ковра си ако те "опъват" разни господа, разбира се, въпросните господа не извличат никакви негативи от въпросния акт, само позитиви?![]()
Не,не и НЕ! Не можеш да ме убедите, че коври са всички с над еди каква си бройка, и всички, които лепват този грозен етикет на жени, които си правят кефа СА тесногръди конформисти, комплексари и .. няма да продължавам.
Добре си се кръстил едноокия питон. Да се знае, хаха *if u know what i mean*
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 06-08-2014 на 18:15
Виж ти, и шегаджии се подвизават тук!(draid)
П.п; не,нямам връзка с "aintnosunshine_ "![]()
Светла ли се казваш - може отговорът да е на личен.![]()