.

Виж резултатите на анкетата: Ти си момиче/жена/ковра и досега си имала "n" сексуални парньори:

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • девствена съм

4 13,33%
  • 1-2 сексуални партньора

11 36,67%
  • 3-5 сексуални партньора

4 13,33%
  • 6-10 сексуални партньора

3 10,00%
  • 11-20 сексуални партньора

3 10,00%
  • 21-50 сексуални партньора

1 3,33%
  • над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...

4 13,33%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    anonymous708973
    Guest
    Точно това е. Не е лесна. Съзнавам, че няма как да се съгласиш с мен, когато не я познаваш, но това момиче е безумно далеч от понятието "лесна".

Това с количеството и качеството беше във връзка с понятието "прекалено бързо".

Мега фен Аватара на 102
    за мен курвата се познава по поведението и маниерите, а не по бройките

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пилците се броят на есен, а коврите... с песен.

Какво прави "трудна" жена, дето си е лягала с много мъже?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Виоленца, ето ти отговор:

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    за мен курвата се познава по поведението и маниерите, а не по бройките
    Далеч по-трудна е от някаква кифла, дето се прави на недостъпна всеки път и си е лягала с двама.
    Поведението, темите на разговор, начините, по които можеш да й привлечеш вниманието и т.н. Няма как да го обясня без да я познавате

Мега фен Аватара на draid
    Бе щом са я преборили 18, а не ми отговори на колко години е, явно не е толкова трудна. Може да има по "лесни" с по-малко бройки, ама не виждам какво нея я различава ? За мен тая бройка е огромна и направо потресаваща за млада жена.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Виоленца, ето ти отговор:

Далеч по-трудна е от някаква кифла, дето се прави на недостъпна всеки път и си е лягала с двама.
    Поведението, темите на разговор, начините, по които можеш да й привлечеш вниманието и т.н. Няма как да го обясня без да я познавате
    Е добре де, аз питам кое й е трудното? И далеч не съм казала нито пък смятам, че едва ли не трябва да е простачка и да й личи от 100км каква е. Тя пак може да си е възпитана и нелош човек. Но какво й е "трудното" на жена, която 20тина момци са я омаяли, че да си легне с тях... Ако е твоя наборка пък не ми се мисли.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Познавам интелигентни и ерудирани госпожички, които се чукали с N на брой господа. Не е до акъл, до желание си е.
    Аз лично приветствам дамите, които са ги онодили бая хора, коитусът с тях предполага умелост.

Интелекта няма роля тук или поне не е определящ фактор. Познавам доста интелигентни жени, от които и такива които са с повечко бройки, но са на възраст от 25-30г.

Значи ковра си ако те "опъват" разни господа, разбира се, въпросните господа не извличат никакви негативи от въпросния акт, само позитиви?
    Не,не и НЕ! Не можеш да ме убедите, че коври са всички с над еди каква си бройка, и всички, които лепват този грозен етикет на жени, които си правят кефа СА тесногръди конформисти, комплексари и .. няма да продължавам.
    Добре си се кръстил едноокия питон. Да се знае, хаха *if u know what i mean*
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 06-08-2014 на 18:15

Ednookiq_Smok11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Значи ковра си ако те "опъват" разни господа, разбира се, въпросните господа не извличат никакви негативи от въпросния акт, само позитиви?
    Не,не и НЕ! Не можеш да ме убедите, че коври са всички с над еди каква си бройка, и всички, които лепват този грозен етикет на жени, които си правят кефа СА тесногръди конформисти, комплексари и .. няма да продължавам.
    Кефиш, как само упорито пишеш "не, не и НЕ".
    btw: имаш ли някаква връзка с " aintnosunshine_ "?

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Що и ти ли вече им изгуби бройката ?

Виж ти, и шегаджии се подвизават тук! (draid)
    П.п; не,нямам връзка с "aintnosunshine_ "

Ednookiq_Smok11
    Guest
    Светла ли се казваш - може отговорът да е на личен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си