.

Виж резултатите на анкетата: Ти си момиче/жена/ковра и досега си имала "n" сексуални парньори:

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • девствена съм

4 13,33%
  • 1-2 сексуални партньора

11 36,67%
  • 3-5 сексуални партньора

4 13,33%
  • 6-10 сексуални партньора

3 10,00%
  • 11-20 сексуални партньора

3 10,00%
  • 21-50 сексуални партньора

1 3,33%
  • над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...

4 13,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Ednookiq_Smok1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Пиич, не се измъчвай с такива глупости.. Не знам на колко годинки си, но явно щом още не си го разбрал - те са малко. На каквото обръщаш внимание в живота си - това се случва. Ти си това, което мислиш! Като обръщаш внимание на курвите, все курви ще срещаш! Ти си този, които решава как вижда света. За какво ти е да анализираш всичко от преди? Напр. хващаш си супер мацка, която е спала с 50 мъже, но и е писнало и иска да има нещо по-сериозно, ще я зарежеш ли, ако разбереш за това? Миналото не съществува, приземи се Тук и СЕГА! Ебаси и тъпите въпроси...
    Аз просто искам да ги преброя - не смятам да си хващам бройка от тук или да се женя за някоя от тях.
    По отношение на примера ти:
    Нал' се сещаш, че бивша ковра няма, както няма бивш педал, педофил и т.н. - крастата кат' си я има - си я има докато не влезе в менопаузата коврата, та и малко след това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok1 Виж мнението
    Нал' се сещаш, че бивша ковра няма
    Че дефиницията ти за курва е плоска, плоска е.
    Обаче тва е още по-плоско. Хората минават през различни етапи от живота си. И кой си ти да съдиш, че момиче, което от 16 до 20-годишна възраст е спало само с един, е постъпило по-правилно от момиче, което от 16 до 18 е спало с петима, след което от 18 до 20 си има сериозна връзка? Пази се от дефиниции като "правилно", карат те да вярваш, че си нещо повече.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пази се от дефиниции като "правилно", карат те да вярваш, че си нещо повече.
    Добре казано. Харесвам.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И кой си ти да съдиш
    Да си чувала за мнение, да си виждала хора, които имат мнение, което е различно от масовото, сигурно не си, иначе нямаше да приемаш думите на някой като извод за всички.
    Хареса ми как два пъти добави 'плоска' , сякаш намекваше за цици.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си