.

Виж резултатите на анкетата: Ти си момиче/жена/ковра и досега си имала "n" сексуални парньори:

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • девствена съм

4 13,33%
  • 1-2 сексуални партньора

11 36,67%
  • 3-5 сексуални партньора

4 13,33%
  • 6-10 сексуални партньора

3 10,00%
  • 11-20 сексуални партньора

3 10,00%
  • 21-50 сексуални партньора

1 3,33%
  • над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...

4 13,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Курва на английски е whore. И ти гарантирам, че никой не изгара от желание за такава тениска.
    Кучка е bitch.
    Да ти обясня ли разликата с прочутия лаф?

Ednookiq_Smok6
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Курва на английски е whore. И ти гарантирам, че никой не изгара от желание за такава тениска.
    Кучка е bitch.
    Да ти обясня ли разликата с прочутия лаф?
    В англ. не е като да няма (въпреки, че мнозина биха казали, че сръбския може би има повече) подобни думички. Да, признавам - bitch=кучка, whore=курва, а какво показва чичко Гуугъл: https://translate.google.bg/?hl=bg#en/bg/slut
    Опа, то имало и трета думичка - slut, която има значението на първите две...

Ednookiq_Smok6
    Guest
    И ако питаш мен - значението, с което вие "натоварихте" думата курва - момиче правещо мръсни номера, според мен за такова момиче повече приляга думата "кучка". За пример: "тя е такава кучка"...
    А курва - това си е бройкаджийка от всякъде. Момиче, което го кефят "еднооките пръчки". То от там си идва и самото съществително име. Кой е коренът на думата курва? Това, че ти под едното разбираш другото - не е мой проблем.

Ednookiq_Smok6
    Guest
    Къде е границата между нимфоманията, курварството и освободеното поведение - е, тук, признавам си нещата ми се сливат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си