- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Попитай козметичката
Здравейте,създавам тази тема за да може всеки да зададе въпросите си и да получи адекватен и компетентен отговор в областта на козметиката и красотата.
мхмПървоначално написано от bloodyF
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Да,козметик съм.Но не съм тук с цел реклама за да казвам имена и т.н. Практикувам от дълго време и имам доста специализации в страната и чужбина.Идеята да създам тема е да помогна на всеки,който пожелае да получи помощ,да го насоча какво да очаква и какво да изисква когато отиде на козметик,както и да отговоря на всякакви въпроси от областта на козметиката.
Кола маската на триъгълника много ли боли? Косъмчетата на колко време растат?
При кола маската (независимо къде) след колко процедури и години могат да намалеят?![]()
Какъв крем/лосион е подходящ за млада кожа за изравняване на тена, без да предизвика проблеми като акне, черни точки и т.н.?
Ще можеш ли да ми предложиш измиващ гел за мазна,проблемна кожа.Нещо хубаво,нищо на Нивеа или Гарниер.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Бих ти препоръчала да опиташ с Bioderma-Sebuim gel moussant. мисля че е на приемлива цена,медицинска козметика е и е ефикасна поне според моите наблюдения.Първоначално написано от brutaLxxbunny
На това и аз ще ти отговоря,не съм козметичка,ама съм запознатаПървоначално написано от wikito123
Първият път ще те боли,нататък ще свикнеш.На мен ми растат 2-3 седмици след процедурата. На шестата или седмата процедура забелязах,че са леко изтънели и оредрели,но пак казвам ЛЕКО.С течение на времето това продължава ...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
[quote="wikito123"]Кола маската на триъгълника много ли боли? Косъмчетата на колко време растат?
При кола маската (независимо къде) след колко процедури и години могат да намалеят?[/quote
Кола маската на триъгълника не е безболезнена процедура,особено ако преди това е било бръснато.
растежа на космите при интимните части и мишниците зависи от хормоните ни.най-добре е да се прави кола маска след като ти е свършил цикъла,тогава боли по-малко,а и космите израстват по-бавно-започват да израстват след около 2 седмици.
относно периода необходим за да намалеят като количество космите-това е индивидуално,но с времето космите стават по-тънки и се разреждат.
би ли била по-конкретна-от какво са причинени неравностите в тена?Първоначално написано от MegiBoOm
Би ли казала нещо за гликоловия химичен пилинг?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
С какви би ми препоръчала да си отстраня косъмчетата по гърба и раменете ? И също така какво би ми препоръчала за пъпки по тялото? Благодаря предварително !
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
Химическият пилинг е специфична техника за ревитализиране, обновяване на кожата. По време на процедурата се прилагат високи концентрации на гликолова киселина за къс период от време и накрая се приключва с химична неутрализация. Тази процедура бързо премахва повърхностния слой клетки, разкривайки свежа, витална кожа като стимулира клетъчната регенерация на по - дълбоките кожни слоеве,води до изглаждане, омекотяване на кожата - тя изглежда по - здрава, по - еластична и по- тънка, с равен тен.Първоначално написано от lqlq89
Гликоловите пилинги не са токсични за кожата и се прилагат за повърхностно излющване на кожата като изискват кратък възстановителен период. Когато процедурата и техниката са коректно изпълнени, резултатите от гликоловите пилинги са сравними с дълбоките пилинги, но с отсъствие на техните усложнения и нежелани ефекти.
За да се установи дали може да Ви се направи пилинг с гликолова киселина трябва да се консултирате със специалист.Специалистът ще направи специално за Вас програма с подходящия за Вас тип пилинг и времетраеене на пилинга.
Какви подобрения могат да се очакват след пилинг - процедури, прилагани серийно:
- изглаждане на фините линии, индуцирани от слънцето
-намаляване на по - грубите фотоиндуцирани линии
-повишаване гладкостта на кожата
-изглаждане на белези от акне
-избелване на неправилните пигментации
-повишаване блясъка на кожата
-свиване на порите.
След процедура е задължителна употребата на защитни кремове с висок SPF фактор за да не се получат пигментации по обработените участъци.
Как могат за бъдат премахнати черните точки?След колко време се появяват отново и появяват ли се? Геловете за премахване на черни точки премахват ли ги найстина ?
бели мъхчета по лицето (най-вече по бузите и около ушите) ? проблем ли ще е, ако ги махна? Ще пораснат ли отново? пак ли ще са бели, или ще са тъмни и ще се виждат? метод за махане на тези мъхчета?![]()
здравей,Първоначално написано от chizuru
аз лично не ти препоръчвам да ги махаш,защото след като ги махнеш ще пораснат косъмчета,които ще се виждат.
т. нар. черни точки биха могли да бъдат премахнати при механично почистване на лице при козметик.премахването им не е перманентно,появяват се отново.комедоните (т.нар. черни точки) представляват запушени порички от мъртви епидермални клетки и мастен секрет,а черният цвят се получава при окисляването на тези нечистотии от кислорода във въздуха.Първоначално написано от mey_si
геловете за премахване на черни точки премахват само повърхностното оцветяване и не почистват кожата и порите в дълбочина.
здравей,Първоначално написано от ChukBass
за премахването на косъмчетата по гърба и раменете ти препоръчвам фотоепилация.
по-евтин метод за премахването им е кола маската,но при нея има възможност да се получат пъпчици след процедурата.
Аз пък да попитам:
С какво би препоръчала да се мажат ръцете след епилация за да не се появяват пъпки?
Благодаря,че отговаряш така подробно![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как да премахна белезите от акне и тъмните петна по кожата на лицето?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Здравей!Искам да те попитам след кола маска на триъгълника с какво да се намажа,защото е силно зачервена и изприщена зоната?Ще ми препоръчаш ли някакъв крем/лосион или нещо от сорта.И другият ми въпрос е (ако се занимаваш и с това де) какво ти е мнението за лаковете china glaze и на каква цена са?Мерси предварително!
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!