.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Попитай козметичката

Здравейте,създавам тази тема за да може всеки да зададе въпросите си и да получи адекватен и компетентен отговор в областта на козметиката и красотата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    първи въпрос:ти козметичка ли си наистина? дай поне име нещо и откога си такава, ако си..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    първи въпрос:ти козметичка ли си наистина? дай поне име нещо и откога си такава, ако си..
    мхм
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Да,козметик съм.Но не съм тук с цел реклама за да казвам имена и т.н. Практикувам от дълго време и имам доста специализации в страната и чужбина.Идеята да създам тема е да помогна на всеки,който пожелае да получи помощ,да го насоча какво да очаква и какво да изисква когато отиде на козметик,както и да отговоря на всякакви въпроси от областта на козметиката.

Фен
    Град
    София
    Кола маската на триъгълника много ли боли? Косъмчетата на колко време растат?
    При кола маската (независимо къде) след колко процедури и години могат да намалеят?
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Какъв крем/лосион е подходящ за млада кожа за изравняване на тена, без да предизвика проблеми като акне, черни точки и т.н.?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ще можеш ли да ми предложиш измиващ гел за мазна,проблемна кожа.Нещо хубаво,нищо на Нивеа или Гарниер.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Ще можеш ли да ми предложиш измиващ гел за мазна,проблемна кожа.Нещо хубаво,нищо на Нивеа или Гарниер.
    Бих ти препоръчала да опиташ с Bioderma-Sebuim gel moussant. мисля че е на приемлива цена,медицинска козметика е и е ефикасна поне според моите наблюдения.

Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Кола маската на триъгълника много ли боли? Косъмчетата на колко време растат?
    При кола маската (независимо къде) след колко процедури и години могат да намалеят?
    На това и аз ще ти отговоря,не съм козметичка,ама съм запозната Първият път ще те боли,нататък ще свикнеш.На мен ми растат 2-3 седмици след процедурата. На шестата или седмата процедура забелязах,че са леко изтънели и оредрели,но пак казвам ЛЕКО.С течение на времето това продължава ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

[quote="wikito123"]Кола маската на триъгълника много ли боли? Косъмчетата на колко време растат?
    При кола маската (независимо къде) след колко процедури и години могат да намалеят? [/quote

Кола маската на триъгълника не е безболезнена процедура,особено ако преди това е било бръснато.
    растежа на космите при интимните части и мишниците зависи от хормоните ни.най-добре е да се прави кола маска след като ти е свършил цикъла,тогава боли по-малко,а и космите израстват по-бавно-започват да израстват след около 2 седмици.
    относно периода необходим за да намалеят като количество космите-това е индивидуално,но с времето космите стават по-тънки и се разреждат.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Какъв крем/лосион е подходящ за млада кожа за изравняване на тена, без да предизвика проблеми като акне, черни точки и т.н.?
    би ли била по-конкретна-от какво са причинени неравностите в тена?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Би ли казала нещо за гликоловия химичен пилинг?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Нещо против разширените пори?Маски,тоник???

С какви би ми препоръчала да си отстраня косъмчетата по гърба и раменете ? И също така какво би ми препоръчала за пъпки по тялото? Благодаря предварително !
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Цитирай Първоначално написано от lqlq89
    Би ли казала нещо за гликоловия химичен пилинг?
    Химическият пилинг е специфична техника за ревитализиране, обновяване на кожата. По време на процедурата се прилагат високи концентрации на гликолова киселина за къс период от време и накрая се приключва с химична неутрализация. Тази процедура бързо премахва повърхностния слой клетки, разкривайки свежа, витална кожа като стимулира клетъчната регенерация на по - дълбоките кожни слоеве,води до изглаждане, омекотяване на кожата - тя изглежда по - здрава, по - еластична и по- тънка, с равен тен.
    Гликоловите пилинги не са токсични за кожата и се прилагат за повърхностно излющване на кожата като изискват кратък възстановителен период. Когато процедурата и техниката са коректно изпълнени, резултатите от гликоловите пилинги са сравними с дълбоките пилинги, но с отсъствие на техните усложнения и нежелани ефекти.
    За да се установи дали може да Ви се направи пилинг с гликолова киселина трябва да се консултирате със специалист.Специалистът ще направи специално за Вас програма с подходящия за Вас тип пилинг и времетраеене на пилинга.
    Какви подобрения могат да се очакват след пилинг - процедури, прилагани серийно:
    - изглаждане на фините линии, индуцирани от слънцето
    -намаляване на по - грубите фотоиндуцирани линии
    -повишаване гладкостта на кожата
    -изглаждане на белези от акне
    -избелване на неправилните пигментации
    -повишаване блясъка на кожата
    -свиване на порите.
    След процедура е задължителна употребата на защитни кремове с висок SPF фактор за да не се получат пигментации по обработените участъци.

Голям фен Аватара на mey_si
    Как могат за бъдат премахнати черните точки?След колко време се появяват отново и появяват ли се? Геловете за премахване на черни точки премахват ли ги найстина ?

бели мъхчета по лицето (най-вече по бузите и около ушите) ? проблем ли ще е, ако ги махна? Ще пораснат ли отново? пак ли ще са бели, или ще са тъмни и ще се виждат? метод за махане на тези мъхчета?

Цитирай Първоначално написано от chizuru
    бели мъхчета по лицето (най-вече по бузите и около ушите) ? проблем ли ще е, ако ги махна? Ще пораснат ли отново? пак ли ще са бели, или ще са тъмни и ще се виждат? метод за махане на тези мъхчета?
    здравей,
    аз лично не ти препоръчвам да ги махаш,защото след като ги махнеш ще пораснат косъмчета,които ще се виждат.

Цитирай Първоначално написано от mey_si
    Как могат за бъдат премахнати черните точки?След колко време се появяват отново и появяват ли се? Геловете за премахване на черни точки премахват ли ги найстина ?
    т. нар. черни точки биха могли да бъдат премахнати при механично почистване на лице при козметик.премахването им не е перманентно,появяват се отново.комедоните (т.нар. черни точки) представляват запушени порички от мъртви епидермални клетки и мастен секрет,а черният цвят се получава при окисляването на тези нечистотии от кислорода във въздуха.
    геловете за премахване на черни точки премахват само повърхностното оцветяване и не почистват кожата и порите в дълбочина.

Цитирай Първоначално написано от ChukBass
    С какви би ми препоръчала да си отстраня косъмчетата по гърба и раменете ? И също така какво би ми препоръчала за пъпки по тялото? Благодаря предварително !
    здравей,
    за премахването на косъмчетата по гърба и раменете ти препоръчвам фотоепилация.
    по-евтин метод за премахването им е кола маската,но при нея има възможност да се получат пъпчици след процедурата.

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз пък да попитам:
    С какво би препоръчала да се мажат ръцете след епилация за да не се появяват пъпки?

Благодаря,че отговаряш така подробно
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Здравей, каква процедура би ми препоръчала за уеднаквяване на тена ?! Нямам пигментни петна, но зоната около устните ми е малко-тъмна от обичайното...

как да махна мъхчето над устната без да се появи ужасният обрив след това?
    Махала съм го по какви ли не начини...лепенки,пинсета,еп латор,козметик.Ако не на първия,то на втория ден съм жестоко изрината..чак до рани и стои така поне седмица.Има ли някакво друго решение!?!??

Как да премахна белезите от акне и тъмните петна по кожата на лицето?
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Здравей!Искам да те попитам след кола маска на триъгълника с какво да се намажа,защото е силно зачервена и изприщена зоната?Ще ми препоръчаш ли някакъв крем/лосион или нещо от сорта.И другият ми въпрос е (ако се занимаваш и с това де) какво ти е мнението за лаковете china glaze и на каква цена са?Мерси предварително!
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си