.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Изпуснах външното оценяване по КОО "Природни науки и екология"

Днес не се явих на външното оценяване.Какво ще стане сега?

Няма да ти се провали кандидатсването, но по тези три предмета /БИОЛОГИЯ И З.О., ХИМИЯ И ООС И ФИЗИКА И АСТР./, ще имаш по една двойка за всеки предмет.. Но защо не се яви ?

Ми най-вероятно няма да можеш да кандидатстваш в друго училище, а ако учителите и изискванията са по-строги можеш и да повтаряш /което мен малко ме съмнява, но не е изключено, ако учителите преценят така/.

Как така няма да мога да кандидатствам?

Ами,ако ти оставят двойка за годината,отиваш на поправителен.Следователно, не можеш да кандидатстваш.Зависи от учителите

По принцип оценката от матурите се пише като текуща оценка и учителите не би трябвало да ти я оставят за годината. Ако не си се явил, ще имаш двойка. За годината те имат право да ти пишат най-много тройка, защото иначе после ще им търсят сметката защо държавата те е оценила за еди каква си оценка а те са ти писали примерно с две единици по-нагоре или надолу. Никой нама да си сложи главата в торбата. Смятай, че по тези три предмета ще имаш максимално 3 за годината, а ако ти пишат 2, няма да можеш да кандинатстваш, защото поправителните изпити са след записването за първото класиране. В такъв случай ще бъдеш разпределен на случаен принцип в обикновена паралелка в някое училище без специалност.

По принцип оценките от КОО се пишат като текущи оценки. Няма да ти пишат двойка за годината по физика, химия и биология. А ти какви оценки имаш по тези предмети?

Цитирай Първоначално написано от Лия Виж мнението
    Ми най-вероятно няма да можеш да кандидатстваш в друго училище, а ако учителите и изискванията са по-строги можеш и да повтаряш.
    СТИГА ГЛУПОСТИ

аз когато бях 7 клас порпуснах всички без тези по математика и български език и география май беше .. просто не ми се ходеше :ддд

и нищо не стана завърших си и кандидатствах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си