.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Обяснете ми какво представляват матурите?

Обещал съм на мой роднина че след толкова години най-накрая ще завърша 12 клс, но и тази година си имах други ангажименти и пак не завърших. Не искам да разочаровам въпросния ми роднина, та какво да му кажа като се чуем днес? По БЕЛ е задължителна матурата, доколкото знам, примерно ще кажа, че имам 4-ка, другата съм казал че ми е по философия там ще се изхвърля още повече и ще си пиша 5. И това ли е с тия матури или има и още нещо?

никой ли няма да каже?

Принципно до колкото знам е логично и да кандидатстваш някъде по тая логика.. Но не мисля, че с тия лъжи ще минеш.. То просто ще се разбере, според мен. Ще е много по-разочарован ако разбере, че го лъжеш, затова просто му обясни как стоят нещата и ако наистина не искаш да остане разочарован се стегни и завърши.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е ли малко множко да кажеш, че имаш 5, след като до сега не си успял да завършиш?

не, защото не съм прост. Задал съм конкретен въпрос, надявам се някой да отговори с две изречения.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от whiskyandcocaine Виж мнението
    никой ли няма да каже?
    Това са малки грозновати твари, които тероризират едни определени възрастови групи. Водят до безсъние и караници с родителите. Гадна работа...

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от whiskyandcocaine Виж мнението
    не, защото не съм прост.
    Темата и въпросът ти говорят друго. Надявам се да си трол. В случай, че не си - да, това е всичко с матурите. Но се моли роднината ти да не иска да види резултатите черно на бяло.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

ок, между безмисленото и неискано мнение най-накрая някой отговори, мерси, жив и здрав.

Мега фен Аватара на draid
    Матурите се проверяват онлайн и може да поиска да види резултата ти. Също така вероятно ще иска да ти види дипломата след като са ти я връчили. Мой съвет е да не го лъжеш, определено ще го разочароваш много повече, от колкото да му кажеш истината.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Матурите се проверяват онлайн и може да поиска да види резултата ти. Също така вероятно ще иска да ти види дипломата след като са ти я връчили. Мой съвет е да не го лъжеш, определено ще го разочароваш много повече, от колкото да му кажеш истината.
    вижте сега момчета...не съм на 6 години и да видят все тая, става дума за баба ми, която е на преклонна възраст, нека не се разочарова бабчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си