.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 176
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Топла- post workout след като си се напомпал
    Студена- без да си се напомпал

Хората си казват размера след тренировка просто защото е по-голям Никой не си мери увисналата патка...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И аз така помислих хъмм обаче не е ли по логично да се мери студена .След като тогава си е в нормално състояние ?
    Логично е! И така се прави. Мери се студена. Студена е в нетренировъчните дни и в деня преди тренировката. Това е реалната обиколка при стегнат бицепс.
    Обаче се мери и топла. Топла е веднага след тренировката до 1 час след нея. Тоя размер е доста информативен. Показва колко голяма максимално може да стане ръката при добро напомпване. Макар и временно.
    Освен това колкото е по-голяма разликата между "студена" и "топла" толкова по-добра и натоварваща е била тренировката, по-резултатна и продуктивна. Разликата може да бъде само 1 см, а може и 3-4 см (примерно от 39 студена на 42,5 см топла). Във втория случай има максимално напомпване и тренировката е била доста натоварваща,интензивна.

В най-слабите ми тренировки имам пик от 3 см... Тия цифри, които написа не са много legit Но другото е така като цяло.

Някой да е пробвал тренировки по системата на Прилепин?

Някакви начини за подобряване бройката на набиране. ? Освен набиране

Супер фен
    Един от начините е набиране на специалната машина с противотежест, която постепенно намаляш докато свикнеш само със собствено тегло за определената бройка. Друг начин е да теглиш вертикален скрипец пред гърдите, като стигнеш в сериите тежест близка до собственото тегло. Добър начин е в началото да се правят набирания три пъти седмично, равномерно разпределени през седмицата.
    И освен това трябва да се засилят бицепсите за по-лесно набиране.

Много благодаря
    Но за съжаление ми трябва увеличавене на бройката с 5 до края на месеца .А ми е страшно натоварено и трудно отделям време за спорт напоследък.

Тъъ никой няма представа за Прилепин, no problem.

Правиш повече набирания, като засилиш мускулите включени в движението, по-скоро мускулните групи. В случая гърба и бицепсите, както и предмишницата. Ако ги правиш с длан към теб на тесен хват най-вероятно половината работа вършат бицепсите и предмишницата. Най-много ще ти помогне методиката на Българския метод тренировки, т.е. не методиката, а идеята за зараждането - редовното упражняване. Правиш възможно най-често набирания => ставаш по-добър. Т'ва извинение с времето не го използвай. Можеш да се набираш буквално навсякъде стига да можеш да се хванеш, в това число каси на врати, фитнеса, дървета, конструкциите, на които се тупат килимите a.k.a. лостове така че да...

Е малко трудно ще тръгна с 15 см токче да се набирам по дърветата но това за вратите не е лоша идея .Приятелят им има лост за набиране в тях и аз се възползвам от него .
    Мерси за помощта иначе ;P

Супер фен
    Трябва да засилиш горната част на гърба и бицепсите с допълнителни упражнения. Набирания можеш да правиш на серии с почивки между тях. Като се опитваш да стигнеш общ максимален брой набирания.
    Както писах правиш поне 3 пъти седмично през ден-два. Иначе ако се правят един път седмично само в деня за гръб се губи форма и бройката спада при начинаещи. Можеш да опитваш и друго. Правиш съответния брой чисти пълни повторения и след това не спираш, а продължаваш с частични повторения докато настъпи отказ. При следващи тренировки опитваш част от частичните повторения да направиш пълни.
    Както писах можеш да потърсиш и някоя зала в която има машина за асистирано набиране с противотежест. Някои момчета, които не могат да направят нито едно набиране, много бързо стигат до 3-4 пълни серии на тази машина.

Попринцип правя всеки ден набирания искам или не искам без тези дни защото имам малко проблеми .Такаче не ми е проблем да правя всеки ден . Тази машинка мисля че я имаме и ние и ще я видя дано успея да ги вдигна тези набирания . Иначе също така правя упражнения като Придърпване на скрипец зад врат,пред гърди ,гребане ,Тяга , и още няколко .Лицеви опори правя доста .

Мега фен
    Много съвети давате,а колко набирания правите всъщност?

Ако може да попитам как може да си възвърна формата сега съм с 3-4 кг от горе поради това че не тренирах 3 месеца
    И още 1 въпросче, нормално ли е за 1.67,66-7 кг?
    Правя 9 набирания за бицепс,11 за гръб.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Еми използвам нещата, които написах, за да дигна бройката. Иначе доста малко, най-слабото ми движение е това.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Сега правя за гръб с широк хват три серии 15-15-12, а за бицепс с допълнителна тежест 2 серии: 10х5кг и 8х10 кг. но с 10 кила не са чисти и с пълна амплитуда. Правя ги за качване на силата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Както писах можеш да потърсиш и някоя зала в която има машина за асистирано набиране с противотежест. Някои момчета, които не могат да направят нито едно набиране, много бързо стигат до 3-4 пълни серии на тази машина.
    Как изглежда тази машина?

anonymous708973
    Guest
    Благодаря!
    Още един въпрос - все повече чета, че смутитата с протеин и т.н. са по-скоро за след тренировка, а преди нея се ядат сушени плодове и т.н., какво мислите?

Има хора, които с влизането си в залата пият протеин и веднага след тренировката пият протеин.
    Има хора, които ядат и след 1-2 часа отиват да тренират и след това пият протеин.
    Има хора, които пият pre-workout, тренират, пият протеина и тогава ядат сушените плодове.
    А има и хора, на които не им пука какво и кога са яли а директно отиват и тренират

Яж си ядките, след това пий протеина. Не казвам, че е доказано с проучване или нещо подобно, просто така е по-разумно.

Такам да питам попринцип съм доста тренирана не е да кажеш че съм обездвижена . Когато правя шпагат или си слагам краката зад врата няма проблем .Обаче като клякам малко ме боли дупето,някакъв начин да променя това?

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    лелелеле.. кви са тия специални храни, добавки и глупости. не сме в хАмерика, за да си давате такива съвети. стига сте чели тия простотии в интернет
    WE ARE NOT ANGELS!

Такам да питам попринцип съм доста тренирана не е да кажеш че съм обездвижена . Когато правя шпагат или си слагам краката зад врата няма проблем .Обаче като клякам малко ме боли дупето,някакъв начин да променя това?
    По-точно?

Е трябвa ли дa кaзвaм къде ме боли:Д

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    liquid off някой да е пил? Препоръчаха ми го, защото задържам течности, а и се подувам рано сутрин и късно вечер.

КОгато тичам след силовите забелязах, че не ми се потят ръцете. Рамото-да, но надолу-не. И аз прецених, че това е така, защото не е покрито с дреха. И започнах да обличам блузон докато тичам. Определено се потя повече. Ръцете също се потят, но не толкова, колкото ми се иска. Дали изпотяването има общо със свалянето на мазнини? И колкото повече се изпотиш, толкова повече чистиш? Или това е само "мит"..?
    Последно редактирано от CoockieMonster : 08-12-2014 на 08:06

Е трябвa ли дa кaзвaм къде ме боли:Д
    "Боли ме гъза докато клякам", пробвай да отидеш на лекар и да му кажеш само това и виж колко ще ти помогне

Боли ме дупето звучи по добре

Имаш ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си