.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 176

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Тия неща не стават с отказване. Сещам се много хора, които не можеха да се наберат дори веднъж, но с опити успяха.
    Това ми е ясно. И аз преди половин година не можех да направя една лицева, а сега правя по 20, но просто искам съвет какво точно да правя и защо така се получава. Имам предвид, не съм срещала хора с подобен проблем. Техника ли бъркам или просто съм прекалено не гъвкава?

Мега фен Аватара на Rakshy
    И то не за друго, но просто те правят някак скован, в смисъл че развиват краката ти в едно движение, което е изолирано. Ако нямаш клекове със свободна тежест и не натоварваш всичките стабилизиращи мускули ще свършиш с развити квадрицепси, които са нефункционални. Затова по-добре да се варира и в ширината на клека - от събрани стъпала до широк, сумо клек. Потърси си "ankle mobility exercises" и ги прави известно време примерно всяка сутрин, докато не се почувстваш уравновесена. А и взимай задължително щангата и клякай с нея (освен ако нямаш някакви проблеми, стари травми и т.н. които те ограничават)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си