.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    а с Тори ще те научим да слушаш метал!
    вЕрно, че и той го е написал по същия начин, но Торито реши да се заяде с мен, нп.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    вЕрно, че и той го е написал по същия начин, но Торито реши да се заяде с мен, нп.
    Нда,.. либоф, ко да прайш... пък ти ни отряза, со...

Мега фен Аватара на tori
    Мне, при теб го видях. И не се заяждам, само си казвам, хаха.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ЖЕНСКИ БООЙЙЙ!!!

Според мен, пък, да си на 25 и да не се и замисляш дори за деца си е смахнато... Какво, ще станеш на 40 и тогава ли ще искаш деца? Ако си добър в нещо, ще напреднеш и ще печелиш пари от него и докато си млад, а ако не си и чакаш да правиш някаква кариера, с чакането ще си останеш... Пълна глупост е идеята, че трябва да си абсолютно на 100% осигурен, за да имаш деца... Просто това няма как да стане...

ЖЕНСКИ БООЙЙЙ!!!

Според мен, пък, да си на 25 и да не се и замисляш дори за деца си е смахнато... Какво, ще станеш на 40 и тогава ли ще искаш деца? Ако си добър в нещо, ще напреднеш и ще печелиш пари от него и докато си млад, а ако не си и чакаш да правиш някаква кариера, с чакането ще си останеш... Пълна глупост е идеята, че трябва да си абсолютно на 100% осигурен, за да имаш деца... Просто това няма как да стане...
    Желателно е да си подсигурен. Иначе и по циганската става.
    Когато си мисля за деца - ми минава първата мисъл за сигурността им.
    Много е отговорно и трудно да ги обучиш. Трябва и книги да се чете, ако не си сигурен в някои възпитателни средства. Щото тъй както ти може да си кадърен, умен, и сериозен - детето може да стане противоположното и да затъне, ако се провалиш като родител..
    Не мисля за деца щот някак си на тоя етап не ми трябват.
    ти ако се чувстваш длъжен да даваш дивот на бял свят, щото така трябвало, ми аз не мисля така .

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Желателно е да си подсигурен. Иначе и по циганската става.
    Когато си мисля за деца - ми минава първата мисъл за сигурността им.
    Много е отговорно и трудно да ги обучиш. Трябва и книги да се чете, ако не си сигурен в някои възпитателни средства. Щото тъй както ти може да си кадърен, умен, и сериозен - детето може да стане противоположното и да затъне, ако се провалиш като родител..
    Не мисля за деца щот някак си на тоя етап не ми трябват.
    ти ако се чувстваш длъжен да даваш дивот на бял свят, щото така трябвало, ми аз не мисля така .
    Аре, аре, баба ти много е била осигурена, че и книги сигур е чела по въпроса...
    И как ще ги подсигуриш? Като натрупаш 10млн в банката? Щото колкото и хубава работа да си намериш, винаги можеш да я изгубиш.

Аре, аре, баба ти много е била осигурена, че и книги сигур е чела по въпроса...
    И как ще ги подсигуриш? Като натрупаш 10млн в банката? Щото колкото и хубава работа да си намериш, винаги можеш да я изгубиш.
    Винаги има рискове. Но едно да имаш развит бизнес или горно място в кариерата, политиката, хората, друго е да си намериш там няква работа и квото стане.
    Тенденцията е всяко следващо поколение да надминава по знания и развитост предходното.
    Ако баба ми е правила някои грешки във въспитанието, не трябва аз да ги допускам. А и времената са различни. Разбиранията и социалните контакти между хората също.
    Ако не можеш да му предоставиш добри условия на живот, за какво ще го правиш?
    То , че и метеорит може да падне и да ни убие, може, да..
    И що да не се четат книги? Ти за много компетентен ли се мислиш? Не искаш да видиш абсолютно никакви грешки във възпитанието на родителите ти и си мислиш, че по същия начин трябва да възпитаваш и децата?

Винаги има рискове. Но едно да имаш развит бизнес или горно място в кариерата, политиката, хората, друго е да си намериш там няква работа и квото стане.
    Тенденцията е всяко следващо поколение да надминава по знания и развитост предходното.
    Ако баба ми е правила някои грешки във въспитанието, не трябва аз да ги допускам. А и времената са различни. Разбиранията и социалните контакти между хората също.
    Ако не можеш да му предоставиш добри условия на живот, за какво ще го правиш?
    То , че и метеорит може да падне и да ни убие, може, да..
    И що да не се четат книги? Ти за много компетентен ли се мислиш? Не искаш да видиш абсолютно никакви грешки във възпитанието на родителите ти и си мислиш, че по същия начин трябва да възпитаваш и децата?
    Значи по твоята логика само шефовете трябва да имат деца? Нали осъзнаваш, че най-вероятно никога няма да се изкачиш толкова в йерархията, че позицията да ти е подсигурена?
    Не, тенденцията е всяко поколение да става все по-утрепано откъм мислене, сръчност и връзка с реалността. И то точно от престараване от страна на родителите... Днес децата са толкова затиснати от "възпитатели" и учене, че нямат време да излязат и да видят, че калта не те убива, че котките не ти издират очите, че кучетата не ти късат ръцете и че падането се преживява... Родителите постоянно ги осакатяват с идеята, че така ги правили по-добри хора и ги предпазвали от опасности. Аз като бях малък/преди 1-ви клас/, прекарвах 90% от времето си на село, където баба ми и дядо ми ме оставяха да правя идиотщини на свобода/за някои от които си ядох тупаника, де /. Е, това ми бяха едни от най-добрите години в живота... Смея да твърдя, че те имаха по-голяма роля във възпитанието ми от нашите. Определено не са чели книги за възпитанието на деца, а мога да кажа, че са се справили добре с майка ми, а в последствие и с мен.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Е, другия път гледай по-добре, хаха.

Ай, не се карайте, ве!
    Боят е по-доброто решение!

коя е тази актриса на аватара.
    няма как и теб да не попитам :Д

коя е тази актриса на аватара.
    няма как и теб да не попитам :Д
    Не знам, видях снимката в tumblr и ми хареса.

Не знам, видях снимката в tumblr и ми хареса.
    А аз си мислих, че си ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си