- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пилците се броят на есен, коврите... сега?
девствена съм
1-2 сексуални партньора
3-5 сексуални партньора
6-10 сексуални партньора
11-20 сексуални партньора
21-50 сексуални партньора
над 50 сексуални партньора / не ги броя, защото са (толкова) много...
Кауза - да преброим коврите у Форона!
За да няма обидни коментари към която и да е явна или неявна ковра, подвизаваща себе си у Форона, пускам анкета, която ще бъде анонимна.
И да, ако има момчета/мъже, които изживяват себе си като Кончита Вурст - могат да вземат участие също (въпреки, че аз се опитвам да преброя единствено женските коври).![]()
Призовавам за по-голяма активност в гласуването!
Както обещах - анкетата е анонимна, така че репетирайте за утре, момичета/жени/... . :P
Пиич, не се измъчвай с такива глупости.. Не знам на колко годинки си, но явно щом още не си го разбрал - те са малко. На каквото обръщаш внимание в живота си - това се случва. Ти си това, което мислиш! Като обръщаш внимание на курвите, все курви ще срещаш! Ти си този, които решава как вижда света.За какво ти е да анализираш всичко от преди? Напр. хващаш си супер мацка, която е спала с 50 мъже, но и е писнало и иска да има нещо по-сериозно, ще я зарежеш ли, ако разбереш за това? Миналото не съществува, приземи се Тук и СЕГА! Ебаси и тъпите въпроси...
Аз просто искам да ги преброя - не смятам да си хващам бройка от тук или да се женя за някоя от тях.
По отношение на примера ти:
Нал' се сещаш, че бивша ковра няма, както няма бивш педал, педофил и т.н. - крастата кат' си я има - си я има докато не влезе в менопаузата коврата, та и малко след това.
Че дефиницията ти за курва е плоска, плоска е.
Обаче тва е още по-плоско. Хората минават през различни етапи от живота си. И кой си ти да съдиш, че момиче, което от 16 до 20-годишна възраст е спало само с един, е постъпило по-правилно от момиче, което от 16 до 18 е спало с петима, след което от 18 до 20 си има сериозна връзка? Пази се от дефиниции като "правилно", карат те да вярваш, че си нещо повече.
Както писах по-горе - бивши коври няма!!!
И не мога да разбера примера ти - описваш ситуация за момиче, което от 16-20 е спало с 1 и за друго, което от 16-18 е преспало с 5, след което от 18-20 - с един.
Както и да го въртя това "кубче на Рубик", всичките ми изчисления показват, че първото момиче за този 4-5 годишен период е имало един партньор, а онова другото - 6. Това, че е попаднала на "сериозна" връзка не я прави невинна. Има ли ги бройките - има ги. Намаляват ли те с годините - не, не намаляват.
И да добавя допълнително пояснение - ако онова първото момиче в примера ти от 20 до 30 г. възраст се отприщи и преспи със 100-тина, да - тя също е ковра (но късно себеопределила се)!
Общо взето моето лично мнение е, че една жена или един мъж (за целия си живот) следва да има към 10-15 сексуални партньори (най-много), за да не попада в моето определение за ковра/коврар.
Над тази бройка ситуацията я определям като съвременен вариант на Содом и Гомор.
И сега възнамерявам да приключа разяснението си, като само спомена, че дори в животинския свят (на топлокръвните животни), при все животинското им поведение, рядко женските биват е'ани повече от 15 различни сексуални партньора.
Сега разбира се - някои хора биха искали да бъдат сравнявани с насекомите - разбирам го това - плющете се. Светът е свободен. Но не се опитвайте да убедите някой, че ако преспиш с 50-тина различни хора, то ти не си ковра/коврар, дори след това да посветиш живота си само на един/една.
Не мисля, че броя на сексуалните партньори може да определя хората! Какво означава да си "ковра", айде моля ви се! На вас не ви засяга колко партньора имам. Объркано общество.. Вие мъжете може да имате 20 бройка и да сте супер свалячите, ама аз може да имам 5-7 и да съм супер "ковра", не разбирам логиката.
Какво изобщо ви засяга кой с кого си ляга и кой колко сексуални партньора има? Едни и същи теми, едни и същи смотани хора, които не поглеждат по-далеч от носа си.
И ако все пак мислите, че "коврата" е жена, която си прави кефа, то бивша "ковра" има. Има момент в който човек се влюбва и сексуалния му апетит е напълно задоволен от човека, който обича. Да не говорим, че има много различни видове взаимоотношения ,отворени, затворени.. задръстени и прочие връзки!Живейте си живота и не категоризирайте човека по сексуалните му предпочитания и партньори.
Не знам дали ме разбрахте, опитвам се да го обясня на прост език![]()
Ей, това коврите - много обидчиви...
Я, сега да направим кратка ретроспекция на първия ми коментар:
Къде написах, че търся поименно кои са коврите на този форум?
Но изглежда, че коврите осъзнават своето ковренско поведение и побързаха да се самозащитят, въпреки че никой не им търси сметка.
И дават примери как имало бивша ковра и т.н.
По вашата логика има и бивш убиец (стига да си излежи наложената му присъда), бивш педофил (ако си е падал по момченца и/или момиченца, но с възрастта да му е попреминала потентността и възбудата).
И в последния си пост (преди този) написах, че е нормално до 10-15 сексуални партньора в живота на жената.
Нека направим прости сметки - имам колежки от университета, които се омъжиха на 24-25, сега на 27-28 г. имат семейство - мъж и дете/деца. Не ги виждам да почнат да изневеряват на половинките си. Преди това преди да се омъжат, живееха на семейни начала с приятелите си към 2-4 г., т.е. от около 22 г. от своя живот те са избрали своя партньор в живота (нека да допуснем, че ще се разделят или му сложат рога след около 20 г. с около 2-3 други). Излиза, че след 22 г. възраст та до края на живота - към 4-5 сексуални партньора. Какво излиза, че от 16 г. до 20-22 г. е нормално да има над 10???
Кой каквото и да ми казва/пише - за мен ковренско поведение е, ако едно момиче в тази възраст сменя сексуалните си партньори през 4-5 месеца, при все че от коментарите на повечето разписващи се тук момичета, оставам с впечатлението, че до 18 г. са имали 2-3 макс различни сексуални партньора.
И в заключение - никъде не пиша, че коврите нямат право на семейно щастие - а просто се опитвам да ги преброя - нищо повече, нищо по-малко.
От четирите женски коментара си правя извода, че: Minwu, PinkPan7her, tori и ти - Adorable Sunshine, сте коври, като две от вас са гласували по очаквания начин в анкетата, а другите две са лицемерничали и са подали грешни отговори.![]()
Последно редактирано от Ednookiq_Smok3 : 05-25-2014 на 14:01
"От четирите женски коментара си правя извода, че: Minwu, PinkPan7her, tori и ти - Adorable Sunshine, сте коври" -> Oт четирите женски коментара правиш извода, че момичетата във форума, които са достатъчно интелигентни да защитят адекватно мнение, различно от твоето, са коври.
Аре, моля те, под завивките ли им надничаш, че знаеш коя е ковра и коя не? Щото нали базираш тезата си на тва, че коврата си сменя сексуалните партньори на еди-колко си месеца (а що 4-5? ако ги сменя през 1 месец, по-ковра ли ще е? ако ги сменя на 6, няма ли да е ковра? обясни ми що си сложил точно тая рамка, че не ми е ясно).
Окей, PinkPan7er може и да е ковра, може и да не е - ти как разбра, и то на база на едно съвсем адекватно изразено мнение, че е ограничено да поставяш хората в подобни плоски и неясни категории?
Какво те интересува коя с колко е спала и какъв етикет заслужава да и се сложи? Такова поведение е присъщо на деца, които тъкмо са научили кое как се прави и всичко им е все още интересно.
Грррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр ррррррр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леле, жена да си - винаги знаеш как да изкараш друг човек (мъж) от нерви...
Към първия коментар (след последния мой) - как ли определих месеците? Отговор - грубо ги сметнах наум. Те нямат никакво значение в случая - мисълта ми бе, че момичето/жената след 22-25 г. обикновено има дългосрочна сериозна връзка и постоянен партньор и в този период (до края на своя живот) рядко навърта сериозно количество бройки (може би към 5-6 да са). В повечето случаи бройките се налепят на брояча докато момичето е 16-22 г. Тук, въпросът е кога Обществото ще сложи "тикет" "ковра". Защо повечето момичета на възраст до 18-19 г. имат по 1-3 различни сексуални партньора, а една малка част имат десетократно повече от тях?
Нормално ли е момиче под 18 г. (което по закон все още няма право да гласува и официално да купува цигари и алкохол, и което НЯМА право да ГЛЕДА филми категоризирани 18+) да се е'е като отвързано и то не с постоянен партньор, а с различни? Ясно е, че използвам думата "ковра" в значението на "курва". В тази връзка - вие какво разбирате под тази дума? И какво смятате, че българското Общество разбира под нея? Обществото като цяло - деца, тийнейджъри, възрастни хора, пенсионери. Моля, не изхождайте само от своята позиция и не гледайте само от своята камбанария.
Според вас певицата Кали ковра ли е или не - достойно ли е да имаш три деца от трима различни хора и публично да заявяваш, че искаш да имаш 4-то, но от 4-ти? Според вас момиче, което преспи с целия си клас (мъжкото му съсловие) - ковра ли е или не?
Къде написах, че коврите са ниско интелектуални хора? Знаете ли, че мой колега в работата (около 40 г.) ми е разправял, че докато е бил млад цялата негова компания са е'али едно момиче, на което явно много му се е искало да бъде е'ано, в т.ч. толкова (явно) го е сърбяло, че дори е пускало на братовчед си (щото по думите на колегата ми) оня имал голяма "патка" и сега какво - момичето пораснало и е станала преподавателка. Не се знае дали не е дори майка на някоя/някой разписваш се тук.
И сега какво да очаквам - поредния коментар как всяко момиче минава през различни периоди и как нямало нищо "ковренско" в поведението? Сори, ама от моята камбанария, като ви чета коментарите, ми се струва, че се опитвате да ме убедите, че всяко момиче в пубертета си е "ковра", която след това уляга и намалява оборотите. Да, ама не - не мисля така. Има много момичета, които излизат от пубертета без да са били клатени от десетки.
И сега въпросът на въпросите - ако сегашният ви приятел ви попита с колко преди него сте били - ще го излъжете ли, ще му кажете истината или ще го отрежете с думите, че това не го засяга. И защо ще постъпите по този начин? Убеден съм, че момиче, преспало с 1-5 ще си каже истината, момиче преспало с 10-15 малко ще понамали бройката. А момиче преспало с 15+ може би "деликатно" ще откаже да си признае. Защо? Срам ли я е? Ако - да, от какво?
Оставям последния въпрос отворен...
"Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена."
Кефи ме че за всеки следващ коментар си правиш нова регистрация![]()
Няма да те подхващам за "грубите сметки" - мисля, че зададох въпроса си достатъчно ясно в предния пост.
Проблемът с тезата ти е, че се базира на думи като "обикновено" и "рядко", а за това ти трябва някаква статистика. Разполагаш ли с такава? Аз мога да ти посоча много жени (обикновено от поколението на майките ни или десетина години по-млади), които до 30-годишна възраст са имали един партньор. В последствие идват кризата на средната възраст, криза след развода и прочие феномени, в резултат на които въпросната жена ще мине няколко "тъпкача", че даже и в рамките на една седмица. И кво с'а, понеже до 25 не са били коври, и сега не са?
Това, което искам да ти покажа е, че всеки случай е уникален сам за себе си. Едно момиче, проебало се на 16, е нормално да има 2-3 партньора, докато е на 20 - по 1 сериозен приятел на година, примерно. Същото това момиче, обаче правило секс на 19, ще има същите 2-3 партньора, докато стане на 20. Коя е коврата в тоя случай? Имат еднакъв брой "тъпкачи", както се изрази ...
Няма да подхващам и темата за двойния стандарт, понеже е дъвкана и предъвквана милиони пъти.
И не, няма да излъжа приятеля си с колко съм била. Не се срамувам от изборите си, не се срамувам от това, което съм правила - имала съм причина да го направя и съм окей с това. Смятам, че човекът до мен трябва да ме приеме за това, което съм, без да ме съди или поставя в подобни плоски категории.
Ковра не е жена, а състояние на духа.
И като такова, дефиницията му е различна за всеки - не се опитвай да ни налагаш твоята ... или поне се опитай да я поднесеш достатъчно аргументирано.
Мила ми Баница,
аз никъде в своята анкета не съм разделил възможностите по признак "възраст" - в тази анкета може да вземе участие, както момиче на 16 с 1 сексуален партньор, така и момиче на 16 с 50+ сексуални партньора, а също - жена на 28 г. с 3-ма партньори и 25 г. с 50+. Дори и някое момче или мъж също може да пусне своя вот (което да изкриви данните). Анкетата е анонимна, точно за да не се упреква потребителката на форума "х" за своето по-либерално поведение.По отношение на статистиката - приеми, че целта на тази анкета е точно да добия представа за нагласите и поведението на потребителките (от всякаква възраст) на един форум.
А ти след като разкри, че ни взела участие в това анонимно допитване/анкета, как имаш дързостта да отправяш въпрос към човек, дали същият се е позовал на някакви статистически данни? Не ти ли се струва, че се получава някакво противоречие? Като да не гласуваш на избори, а след това да си от яростните критикуващи...
Мили мой,
айде да четем малко повече и да пишем по-малко, става ли? : )
Придържай се към конкретните въпроси, не измествай темата. Твоят коментар беше, че коврите трупат тъпкачи между 16 и 20 години - аз на свой ред коментирах това. За анкетата и дума не е ставало. Как си тръгнал да събираш статистически данни в тийнейджърски форум с анонимна анкета изобщо няма и да обсъждам ... и не разбирам защо трябва да съм част от една статистика, за да имам правото да коментирам доколко е валидна?
Искам да разбера как като видиш едно момиче на 20 и знаеш, че е имала 4-ма сексуални партньори, ще прецениш дали е ковра или не? Дали тия 4-ма са били сериозни, смислени връзки по година или са били случайни забивки, натрупани в рамките на 2 месеца? Щото за мен това би било определящо дали момичето е с "либерално поведение", а не точно ква цифра мъже са се въргаляли под завивките с нея.
Мила ми Баница,
Аз уточних още в горните си коментари, че за мен ковра в момиче/жена с над 15-20 сексуални партьора! За мен е нормално момиче да има 4-5 бройки, за които ти така упорито пишеш.
Държа да подчертая, че ти използваш думата "тъпкачи", така че не е нужно да я поставяш в кавички. Да я поставяш в такива стига да ме цитираш, но ти не го правиш, така че не е необходимо използването им.
Аз преценявам от къде да събирам данните си. Ти имаш ли регистрация в бг-мама? Можеш ли да си сигурна дали не съм попитал и българските майки колко партньора са имали?
Сега, виждам че си с прясна-прясна нова и абсолютно анонимна регистрация, така че спокойно можеш да ми напишеш тук или на личен на колко години си в същност и с колко момчета/мъже си била. Не те познавам, че да почна да ти държа сметка и да те упреквам.
Гарантирам 100%, че ако ми отговориш на личен - по никакъв начин няма да пренеса информацията тук! Но побързай - ако загубя валидна сесия, понеже не съм дал правилен e-mail, съответно акаунтът ми не е потвърден, та в скоро време очаквайте моето ново завръщане.![]()
Ако искаш в синьо ми оцвети сгрешения ник следващия път, няма да те направи по-интересен.
Опитай се да не се вкопчваш в думите - мисли глобално. Дадох ти нагледен пример, че не можеш да съдиш човек според някакви си числа. Казах ти, че ковра е състояние на духа, а не бройка. Същото, което може да се каже за 4-5 бройки на хипотетичното ни момиче може да се каже и за 10-15-20. Ама айде да съм конкретна, явно не съм достатъчно ясна иначе. Жената е на 45 години, неомъжена - за 25 години средно сексуална активност, колко партньора е нормално да има? Какъв е проблема да са 15? Или след определена бройка казваш на партньора "Сори, че така се получава, ама вече чукнах 15 мъже, ти си 16-тия и ако искам да не бъда ковра, не мога да правя секс с теб."
Важна е историята на човек, сухите данни в конкретния случай не ти предоставят достатъчно информация, че да направиш валиден извод.
А как моите години и сексуални партньори имат отношение към разговора, само ти можеш да ми кажеш : )
btw: чакам отговорът ти на личен - без имена, само възраст и бройка.![]()