- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смяна на волана от дясно към ляво на Терано 2
Интересува ме колко ще излезе смяната на дирекцията на джип Нисан Терано 2 2.7 ТДИ модел 1998 дългата база с оригинални части (нови) и за колко време става горе долу това.Знам един майстор ще му се обадя,но в момента е в чужбина идва си на 10.06.2014 и искам предварително да се поинтересувам.Пуснал съм темата и в офроуда.
ПП : Ще станат ли частити от Терано 3 3.0 ТДИ модел 2003 късата база,защото нашия има един такъв обръщан.Ако искате ще кача снимки.Мерси.
По принцип частите на двойката Терано и тройката Терано са еднакви освен двигателите.
По принцип ми искаха 1500 лева за смяна на волана на Субару Импреза
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За такива суми и аз съм чувал - 1500 - 2000 лв. за обръщане, ама най-добре си питай майстор.
Ще го попитам и по мое изчисление ще излезе към 1500-2000,за Паджерото на един приятел му излезе 1700лв.+ ново арматурно тъбло ,механизъм за чистачките и другите дреболий,но но Нисан частите са по скъпи.
Работата по джипа започна,вече всичко е ясно до 2 дни ще е готов и ще кръстосва горите.Темата е за ключ
ПП : Ако някой се интересува от цената или от друго да пише докато не е заключена темата.
Трябва да се забрани регистрацията на автомобили с десен волан.